30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDe ce ar trebui sa pui o lampa cu sare in fiecare...

De ce ar trebui sa pui o lampa cu sare in fiecare camera

Sarea de Himalaya este extrasa din Pakistan, din salina Khewra, situata la cateva sute de kilometri de Himalaya. Culoarea roz este data de oxidul de fier.

Mina este exploatata de sute de ani, insa imensele beneficii pentru sanatate ale sarii de Himalaya au fost recunoscute de curand. 84 de minerale si oligoelemente se regasesc in sarea roz de Himalaya, printre acestea numarandu-se clorura de sodiu, sulfatul de sodiu, potasiu, zinc, cupru, fier, magneziu, calciu.

 

Sunt o multime de beneficii pentru sanatate pe care sarea de Himalaya le poate oferi si nu trebuie, neaparat, sa o mananci pentru a te bucura de ele. Lampile cu sare de Himalaya pot face minuni pentru starea ta de sanatate si pentru casa datorita abilitatilor lor de a curata si improspata aerul. Lampile cu sare genereaza si furnizeaza ioni negativi, ce au inca un electron atasati de ele. De obicei, acestia se gasesc in natura, in apropierea raurilor, cascadelor si a altor zone de langa apele curgatoare.

Se crede ca atunci cand sunt inspirati, ionii negativi produc reactii pozitive in organism. Atunci cand oamenii spun ca se simti mai fericiti, mai curati, mai odihniti langa sursele cu apa – toate aceste efecte pozitive sunt atribuite ionilor negativi din atmonsfera care sunt inspirati in corp.

Citeste si:  Ciulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: