22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIDe ce a renunțat Denis de la The Motans la scaunul de...

De ce a renunțat Denis de la The Motans la scaunul de antrenor la Vocea României

Cu siguranta ca in toamna vom avea un nou antrenor la Vocea Romaniei, pentru ca Denis Roabes de la ”Vocea Romaniei” a renuntat la locul sau. Solistul a publicat un mesaj pe retelele de socializare in care anunta de ce a luat decizia aceasta.

Dupa ce anul trecut s-a alaturat lui Smiley, Irinei Rimes, lui Theo Rose si lui Tudor Echipa in gasca antrenorilor de la Vocea Romaniei de la Pro TV, iata ca acum Denis Roabes de la The Motans a anuntat ca a renuntat la rolul sau de antrenor printrun mesaj publicat pe story.

Acesta suna cam asa: ”Anunț publicat în monitorul oficial al Secretariatului General The Motans Art 1/11.06.2023. De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii.

denis the motans
denis the motans

Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme.

Citeste si:  Alex Dima a devenit tata a doua oara. Prezentatorul de la Pro TV are un baiat: 'O minune de copil a venit pe lume'

Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continuă în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi.

Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”, suna mesajul pentru fani de la Denis Roabes de la The Motans.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: