13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLEDansul in cuplu –noua experienta cautata de Valentine’s Day

Dansul in cuplu –noua experienta cautata de Valentine’s Day

Inrolare trafic.ro

Lectiile de dans in cuplu sunt unul dintre cele mai potrivite cadouri pe care partenerii le ofera de Ziua Indragostitilor. Mii de cupluri aleg anual sa isi ofere lectii de dans alaturi de partener, cu ocazia sarbatorii de Valentine’s Day.

In Romania, indragostitii cauta sa isi daruiasca experiente memorabile, sa se surprinda reciproc intr-un mod original si sa petreaca momente spectaculoase alaturi de persoana iubita. Anul acesta, pentru 14 Februarie, ei se orienteaza catre un nou tip de experienta: dansurile de cuplu.

Dansul in cuplu: Mai mult decat un cadou

 „Dansul este o alegere ideala pentru Valentine’s Day. Reprezinta mai mult decat o atentie, mai mult decat un cadou. Sa-si ofere lectii de dans in cuplu inseamna ca partenerul vrea sa petreaca timp cu jumatatea sa, sa invete lucruri impreuna, sa se relaxeze si sa descopere o pasiune comuna, dansul. Multe cupluri aleg sa vina la dans la studioul Arthur Murray din Bucuresti, in general. In aceasta perioada insa, in prag de Valentine’s Day, vedem un interes suplimentar, din partea cuplurilor care vor sa-si daruiasca lectii de dans” declara Mirel Roman, Manager studio de dans Arthur Murray Bucuresti.

Dansul in cuplu: Beneficii imediate si pe termen lung

Beneficiile dansului pentru cuplu se resimt inca de la prima lectie si dureaza timp indelungat. Fie ca vorbim de dansuri de societate lente, precum vals, tango sau rumba, sau de cele active, precum swing, salsa, cha-cha sau merengue, dansurile in cuplu ii apropie pe parteneri, intre ei se creeaza o conexiune puternica.

Când danseaz impreuna, cei doi incep sa-si inteleaga miscarile, se creeaza o legatura non verbala puternica. De asemenea, dansul in cuplu se bazeaza pe cooperare, iar partenerii isi dezvolta capacitatea de a lucra in tandem, de a urmri un scop comun si, foarte important, sa aiba incredere unul in altul. Nevoia de a-si imbina miscrile, in armonie, pentru a executa o serie de pasi sau o coregrafie ii apropie foarte mult pe parteneri, un efect care se extinde si dincolo de ringul de dans.

Efectele dansului asupra cuplului sunt vizibile cu ochiul liber dupa cateva lectii. Partenerii devin mai tandri, mai intelegatori, mai deschisi unul cu altul. Multe cupluri vin la dans pentru a petrece timp impreuna, iar in momentele in care ei danseaza se simte pasiunea si dragostea dintre ei” adauga Mirel Roman.

Studioul de dans Arthur Murray Bucuresti a creat in aceasta primavara carduri cadou, speciale pentru Valentine’s Day, cu design inspirat de sarbatoarea dragostei.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: