30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERDani Otil, marturisiri despre cel mai mare regret: ”Nu am copii inca!”

Dani Otil, marturisiri despre cel mai mare regret: ”Nu am copii inca!”

Dani Otil, prezentatorul de la ”Neatza”, si-a deschis sufletul in cadrul unui interviu pentru VIVA! si a vorbit despre cel mai mare regret al sau.

Scurt si la obiect, atunci cand a fost intrebat care este cel mai mare regret pe care-l are, Dani Otil a recunoscut franc: ”Ca nu am copii inca”

De asemenea, el a mai oferit si alte detalii despre viata lui, marturisind ca i-ar placea sa traiasca langa ocean, iar ceea ce admira cel mai mult la o femeie este simtul umorului.

Nu este pentru prima data cand Dani Otil vorbeste despre copii. In urma cu doar cateva luni, in cadrul emisiunii TV pe care o modereaza, el a dezvaluit ca i-ar placea sa aiba un baiat.

„Visul meu cand o sa am copii, in prima parte a vietii o sa-l imbrac in lucruri super ciudate. De exemplu, cand se taraie o sa il imbrac in testoasa, cand invata sa mearga greu il imbrac in Bambi, ca ii mai scapa piciorutele.

Toate astea o sa le folosesc impotriva lui cand o sa aiba 18 ani si o sa vina cu o fata acasa si incearca sa o pupe dupa sifonier. O sa il fac de ras. O sa zic: “ce bine ca ai venit. Valentina, ia un loc, sa ti-l arat pe mucosul acesta cand facea pe el”, a afirmat prezentatorul TV Dani Otil.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: