23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEDaca te simti asa, inseamna ca organismul tau este toxic si esti...

Daca te simti asa, inseamna ca organismul tau este toxic si esti in pericol! Ce trebuie sa faci

Inrolare trafic.ro

Avand in vedere ca din ce in ce mai multi compusi chimici, care dauneaza organismului, sunt folositi in viata de zi cu zi atat pentru prezervarea si prepararea alimentelor pe care le consumam, cat si in medicamente sau in produsele de infrumusetare sau ingrijire, corpul uman poate avea destul de mult de suferit.

Acest lucru este dovedit de o serie de studii realizate in SUA care au conchis ca pana si copiii nenascuti inca nu pot sa nu mai fie afectati de toxinele care ne afecteaza viata. Spre exemplu, au fost descoperite urme de peste 200 de toxine in cordoanele ombilicare ale bebelusilor studiati, la nastere, care denota cam cat de ridicat este, in realitate gradul de toxicitate a organismului in cazul femeii insarcinate.

Totodata, in functie de stilul de viata dus, corpul uman incepe sa dea o serie de semne care arata clar ca am putea fi intoxicati cu diverse substante care au efecte nocive asupra noastra.

Astfel, aceste semne arata ca organismul este sub influenta toxinelor. Asa ca iata care sunt indicii ce denota ca organismul este toxic:

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de insomnii si de agitatie in cea mai mare parte a timpului.

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de epuizare, oricat de mult s-ar odihni.

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de probleme digestive, arsuri stomacale dese si constipatii dese.

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de aparitia hemoroizilor sau a acneei, psoriazisului sau eczeme de toate tipurile.

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera de dureri articulare si musculare foarte dese.

Persoanele al caror organism este afectat de toxine sufera simptome agravate ale sindromului premenstrual.

Medicii recomanda, pe langa consultarea urgenta a unui specialist in cazul simptomelor de mai sus, o serie de masuri care pot ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Dintre aceste masuri, cele mai eficiente sunt consumul de alimente cat mai putin procesate si cat mai putin tratate cu pesticide. Totodata, este recomandat un consum ridicat de apa, pentru a face organismul sa elimine mai repede toxinele acumulate. Cel mai benefic lucru care poate fi facut este insa sportul, care grabeste arderile la nivel celular, digestia si astfel eliminarea toxinelor din organism.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: