23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETECum te pacalesc alimentele sanatoase

Cum te pacalesc alimentele sanatoase

Daca te-ai decis sa duci o viata mai verde si sa renunti la fast-food si junk food, atunci ar trebui sa retii ceea ce iti vom spune noi in articolul asta. De multe ori alimentele de raft promit a fi mai mult decat sunt, asa ca noi iti vom arata care sunt acelea si de ce ar trebui sa le eviti sau sa le inlocuiesti cu ceva sanatos cu adevarat!

Un aliment care te va surprinde din puctul acesta de vedere este painea integrala din grau. Stiai pana acum ca principalul declansator al diabetului este cantitatea prea mare de zahar din sange, insa sunt sigura ca nu stiai de faptul ca o paine integrala din grau ridica nivelul zaharului in sange mai tare decat multe din acadelele prezente pe piata. De aceea ar fi bine sa eviti painea de acest tip de acum incolo, intrucat graul procesat poate contine un nivel ridicat de gluten in versiune modificat ce poate duce la serie afectiuni nedorite.

Sucurile naturale de fructe imbuteliate din comert sunt iarasi un real pericol pentru sanatatea si dieta noastra. Acestea contin uneori mai mult zahar ca un suc carbonatat si-ti poate ridica glicemia la un nivel ingrijorator. Evita-le deoarece acestea nu au prea multi nutrienti de oferit.

Citeste si:  7 alimente care te ajuta sa fii mai tanara si mai frumoasa

Produsele pe care le gasesti la raft ca fiind marcate ca nu contin grasimi sunt de fapt mai nocive ca cele care contin grasimi. Producatorii le inlocuiesc cu o multime de chimicale si derivate ale zaharului.

Fulgii din ovaz ieftini sunt un alt dusman al sanatatii noastre, mai ales pentru cei sensibili la gluten.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: