19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăDIETECum slabesti cu acupunctura

Cum slabesti cu acupunctura

Acupunctura este una dintre cele mai apreciate terapii care aduce echilibrul organismului si activeaza sistemul vegetativ nervos.

Astfel, bataile inimii incetinesc si sunt accelerate miscarile tubului digestiv iar fluxul sanguin creste.
Totodata, peste 50% dintre persoanele care fac tratamente cu acupunctura scapa de migrene iar tensiunea limfatica este redusa la minim.

Acupunctura este bazate pe presiune axata direct pe o serie de centri nervosi subcutanati care influenteaza in mod direct functionarea organismului.

Absolut toate persoanele care apeleaza la acupunctura se bucura de o armonie mai buna a organismului si, de multe ori, scapa de efectele nocive ale mancarii nefavorabile si ale stresului.

Tocmai de aceea, avand in vedere ca stresul si alimentatia proasta sunt principalii factori care duc la ingrasare, este indicat ca persoanele cu probleme de greutate sa apeleze la acupunctura.

Tehnicile sunt variate, fiind stimulati centrii nervosi dedicati metabolismului. Prin grabirea procesului metabolic, corpul nostru are tendinta de a elinia substantele nocive si in exces, precum grasimile si lipidele depuse de-a lungul vietii.

Maestri in acupunctura garanteaza ca un astfel de tratament poate ajuta o persoana sa dea jos si pana la 10 kilograme intr-o luna

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: