25 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICum și cu cine a sărbătorit Marina Almășan de ziua ei

Cum și cu cine a sărbătorit Marina Almășan de ziua ei

Vedeta de la TVR a împlinit pe 7 iunie frumoasă vârstă de 57 de ani, pe care nu-i arată. Marina Almășan a sărbătorit alături de cei dragi și s-a bucurat că i au venit copiii acasă. Iar pe seară a ieșit cu prietenii în oraș.

Marina a sărbătorit cum trebuie și a scris un mesaj pe pagină ei de socializare și a postat imagini de la party. ”M-am rostogolit și eu acasă. Cu portbagajul plin de flori și daruri, cu sufletul plin de bucurie. Nu, nu mă refer la bucuria de a “întineri” ( p-asta nu reușesc s-o simt!, ci la aceea de a petrece o zi printre oamenii dragi: ai mei de acasă, ai mei de la muncă, încheind la înălțime, cu îmbrațișarea pe-nserat a părintilor mei de aur.

E mult de povestit, m-am bucurat de atâtea lucruri simple – exact acolo unde ne învată înțelepții lumii să căutam fericirea.

marina cu fiul si iubta lui
marina cu fiul si iubta lui

M-am bucurat să mă “reîntregesc” cu Victor, de iubirea lui cu Ana, m-am bucurat să-mi am fratele aproape, alături de familia lui minunată, m-am bucurat de vizita lui Georgica Cornu, venit de la drum lung pentru a fi alături de noi, m-am bucurat s-o am alături, din nou, pe Lumi a mea, “mămica mea de la serviciu”, m-am bucurat de fetele mele de la birou ( Elena, Raluca, Liana, Andreea) și de baieții …tot de acolo ( Marian și Laur), m-am bucurat de minunații Helciug Dan și Matei Stanculescu – parte a “familiei noastre lărgite”, și de Ada Vertan, cea plină de energie și planuri mari de viitor comun, m-am bucurat de reintâlnirea cu nea Bebe – gazda de 10 a atâtor întâmplări filmate aici, la Restaurantul Herăstrău, m-am bucurat de papa bun și de peisajele de poveste ce îmbracă șmecherul ponton, iar apoi, acasă, m-am bucurat de darurile desfacute cu emoție, ca pe vremea în care credeam în Moș Crăciun.

Citeste si:  Când naște Theo Rose și când se întoarce la filmările pentru serialul ”Clanul”?

Și m-am mai bucurat citind , dintr-o răsuflare, cele câteva sute de mesaje primite de la voi, încărcate de bine și purtand într-însele o fărâma din inima voastră. Pentru toate acestea vă mulțumesc tuturor vouă, făuritori de bucurie ce sunteti!”, a povestit Marina Almasan pe pagina ei de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: