23 aprilie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCum se pregateste Simona Nae de Sarbatori si ce pune la...

Cum se pregateste Simona Nae de Sarbatori si ce pune la bataie

Simona Nae stie cat de important este pentru un artist sa se simta bine in pielea sa pentru a putea oferi tot ce are mai bun publicului sau.

“Sa iti respecti publicul si, in general, pe cei din jurul tau, inseamna sa te respecti in primul rand pe tine! Meseria de artist m-a invatat ca, pentru a te simti cu adevarat bine, un machiaj profesional si niste haine semnate de un designer cunoscut nu sunt de ajuns. Acestea sunt produsele care te desavarsesc in fata fanilor tai, sunt cireasa de pe tort, dar valorea lor este data in primul rand de ce se afla sub ele. Sunt Simona Nae si cred in importanta unui ten si unui corp sanatos!”

 
Artista a trecut pragul unui salon de fizioterapie in vara acestui an, in cautarea locului potrivit pentru tratarea problemelor de spate si a devenit clienta fidela.

“Un artist trebuie sa fie mereu in forma maxima pentru a putea oferi pe scena un show complet, iar antrenamentul zilnic trebuie sa fie completat de un tratament terapeutic corespunzator.”

In luna cadourilor Simona ne-a pregatit o supriza. Daca vrei sa intri in pielea ei pentru o zi, citeste conditiile consursului de pe pagina ei.

 

 

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: