31 mai , 2023
AcasăTUNSORICum se poarta bretonul in 2012

Cum se poarta bretonul in 2012

Bretonul nu iese din voga nici anul acesta. Scurt si baietesc, des si voluminos sau mai lung pentru a incadra fata, orice este permis in materie de breton in 2012 atata timp cat acesta este destul de des.

CITESTE SI

Bretonul. Cand si in functie de ce alegem frizura cu breton

Tunsori, coafuri si frizuri cu breton

 

Breton la par scurt

Coafurile baietesti, cu parul taiat cat mai scurt nu avantajeaza, evident, toate femeile. In primul rand, acest hairstyle masculin, pentru a se plia bine pe cea care il adopta, necesita un trup subtire in continuarea sa. Asadar, femeile care dispun de cateva kilograme in plus ar trebui sa il evite. Insa cele care cocheteaza deja cu stilul androgin poate trece la tunsoarea a la garconne sau la cea pixie. Bretonul asimetric, tuns scurt, se completeaza perfect tunsoarea.

Breton par scurtBreton par scurt

Breton la par mediu

Avantajul parului mediu este ca cea care il poarta astfel poate jongla cu el dupa cum ii pofteste inima sau dupa cum ii dicteaza simtul estetic, dar si abilitatile in hairstyling. Il poate lasa liber, astfel incat parul sa mangaie usor umerii, sau il poate ascunde la ceafa creand senzatia unei tunsori mai scurte. Daca este adaugat si un breton bogat pe toata fruntea se adauga astfel un strop de mister intregului look. Totodata, acest tip de breton drept se preteza cel mai bine la parul mediu.

Breton par mediuBreton par mediu

Breton la par lung

Fie ca ai parul lung ondulat sau drept, o coafura cu breton te avantajeaza in mod special daca ai fruntea lata. Tunsorile filate sunt in mare voga in anul 2012, asa ca acest stil se aplica si in cazul bretonului.

Breton par lungBreton par lung

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.