2 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPTop 3 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice

Top 3 zodii care nu sunt facute pentru a fi casnice

Este greu sa fii si femeie de succes si mama in acelasi timp. De cele mai multe ori, femeile care decid sa se ocupe de casa si copii renunta la cariera si isi dedica tot timpul familiei. Ei bine, exista cateva native pe care le transformi cu greu in casnice.

Iata mai jos un top 3 al zodiilor care nu sunt facute pentru a fi casnice si vezi daca te numeri printre ele, asta ar explica multe:

1. Varsator
Fire libertina si independenta, de la femeia Varsator nici nu ar trebui sa te astepti vreodata ca ea sa devina casnica. Atunci cand partenerul incepe sa-i impuna anumite reguli si norme, nativii din aceasta zodie uita si de iubire si de tot. Faca intotdeauna ce o taie capul, va merge in continuare la serviciu, iar cel mai adesea iesiti sa mancati in oras pentru ca ei nu-i place sa gateasca.

2. Fecioara
Calma si rabdatoare, Fecioara este invatata in ritmul ei pe care nu este dispusa sa si-l schimbe nici dupa ce in viata ei apar copiii sau un sot. Uraste instabilitatea si nelinistea intr-o relatie si vrea sa aiba tot timpul controlul. Nu ii place sa gateasca si nu o sa o faca vreodata, i se pare o pierdere de timp, plus ca este si foarte comoda. Cel mai adesea se alinta pe langa iubit pana cand in convinge sa se ocupe el de casa si ea sa faca orice altceva.

Citeste si:  Zodii profitoare de care sa-ti feresti buzunarele in primavara asta

3. Berbec
Nativele din Berbec sunt extrem de energice, carismatice, insa se plictisesc extraordinar de repede de orice activitate repetata. Nu suporta rutina si face orice sa scape. Incearca sa imbine viata de familie cu cea profesionala si, de cele mai multe ori, ii si iese. Insa, pentru asta, are nevoie de ajutorul unui partener intelegator.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: