12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa

Cum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa

Inrolare trafic.ro

Herpesul, cauzat de virusul Herpes Simplex, determina aparitia de leziuni la aparitia gurii iar in cea de-a doua forma a sa, cauzeaza herpesul genital. Pentru a sti cum scapi de herpes si care sunt cele mai simple solutii pentru a face acest lucru este de ajuns sa cunosti care sunt acele leacuri ce te pot ajuta.

Cum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa cu alifie de galbenele

Alifia de galbenele are proprietati cicatrizante si antiseptice. Se poate face si acasa din 20 de flori de galbenele tocate care se fierb cu apa putina timp de 20 de minute. Amestecul se strecoara prin tifon dupa 12 ore si ceea ce rapane, alifia in sine, se aplica pe herpes.

Cum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa cu propolis

Tamponarea zonelor afectate de herpes cu tinctura de propolis ajuta la indepartarea efectelro virusului si duce la formarea unui strat de protectie deasuprazonelor afectate care sporeste timpul de vindecare. Mai mult, propolisul impiedica raspandirea virusului, fiind antiviral.

Cum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa cu usturoi

usturoiul este un antioxidant minunat si este recomandatchiar la foarte scurt timp dupa aparitia primelor semne ale herpesului. Efectiv se tamponeaza zona afectata de herpes cu o jumatate de catel de usturoi de trei ori pe zi, chiar daca ustura.

Cum scapi de herpes. Cele mai simple solutii de facut acasa cu urzici

Pentru a calma usturimile si a trata zonele afectate de herpes, puteti consuma ceai de urzici. Insa, acest ceai se face in combinatie cu patlagina si cu rozmarin.

Se maruntesc toate plantele si se fierb in 250 ml de apa. Pentru efecte rapide, se consuma doua cani pe zi de astfe de ceai.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: