30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATECum scapi de gazele la stomac

Cum scapi de gazele la stomac

Gazele la stomac duc la balonare si totodata inseamna ca organismul trebuie sa elimine, sub o forma sau alta, o serie de toxine.

Pentru a scapa de gazele la stomac, care sunt favorizate de mancatul pe fuga, vorbitul in timpul mesei, sau anumite alimente precum fasole, varza dar si de probleme de sanatate, precum colonul iritabil, este de ajuns sa prepari un pansament stomacal chiar la tine acasa.

Este vorba de un pansament stomacal, bazat pe o planta carminativa care are rolul de a ajuta la eliminarea gazelor la stomac

Asa scapi de gazele la stomac:

Pentru a scapa de gazele intestinale este de ajuns sa folosesti plante precum coriandru, fenicul si maghiran.

Acestea calmeaza spasmele gastorintestinale si ajuta la relaxarea muschilor si eliminarea gazelor. Tot ce trebuie sa faci este sa prepari infuzii din aceste plante si sa bei acele infusii pe parcursul unei zile intregi.

Din coriandru infuzia se prepara prin zdrobirea fructelor si scufundarea lro in 250 de mililitri de apa fierbinte. Fenicului se prepara la fel, doar ca se foloseste doar o lingurita la 200 de mililitri de apa si infuzia se bea dupa mesele principale. Maghiranul se prepara la fel iar infuzia se de trei ori pe zi, cand va simtiti mult prea balonati.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: