19 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICum sa tunzi parul copilului tau

Cum sa tunzi parul copilului tau

In timp ce tai parul copilului tau s-ar putea sa intampini unele dificultati. Cum ai putea sa sa-ti usurezi treaba ?

Incearca urmatoarele trucuri si idei pentru a face aceasta treaba mai putin frustranta.

Inainte de toate cea mai grea parte este atunci cand trebuie sa-l tii nemiscat pentru cateva secunde; cheia succesului este distractia. Incearca sa gasesti ceva care sa-l atraga. Aprinde televizorul si lasa-l sa urmareasca emisiunea lui preferata sau da-i o carte cu multe poze. Atat timp cat el este preocupat de aceea activitate, tu vei putea sa-l tunzi.

 

Mamele cu experienta sugereaza sa va jucati de a tunsul parului cu o zi inainte de a tunde copilul pentru ca acesta sa considere ca totul este o joaca.

Esta recomandat sa pui copilul pe un scaun inalt pentru a putea avea acces la toate partile capului, asezati ziare pe jos pentru a nu imprastia parul pe toata podeaua. Asezati un prosop in jurul gatului pentru a-i feri pielea de par. Puneti niste apa intr-un pulverizator si udatii putin parul; este important sa incepeti tunsul din fata pentru a nu-i intra parul in ochii. Puneti o mana pe capusorul lui pentru a-l asigura ca totul este in regula si nimic rau nu i se va intampla.

Este de preferat sa impartiti parul in 4 sectiuni deoarece in cazul in care copilul nu are rabdare sa terminati tunsul iar o scurta pauza este necesara sa nu uitati ceea ce mai aveti de tuns.

Citeste si:  10 intrebari pentru mama ta

Oferitii o oglina pentru a observa diferentele , copii adora sa se uite la ei. Incercati sa-l rasplatiti pentru ca a fost atat de curajos, in acest fel copilul se va obisnui cu tunsul.

Citeste si: Tunsori par scurt femei, Tunsori par mediu femei, Tunsori par lung femei.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: