2 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCum sa-ti schimbi viata in bine! Rosteste aceste afirmatii in fiecare zi...

Cum sa-ti schimbi viata in bine! Rosteste aceste afirmatii in fiecare zi si vei dobandi o stare de spirit buna

chilipirul-zilei.ro/

Daca de multe ori ti se intampla sa fii negativista si sa treci prin momente dificile, incearca sa-ti schimbi modul de viata apeland la un truc simplu.

Conform specialistilor, afirmatiile pozitive pur si simplu functioneaza si ajuta la perfectionarea mintii, cum ar fi meditatia. Alege cate o afirmatie diferita in fiecare zi, timp de o luna de zile, si repet-o in minte pe tot parcursul zilei. In acest mod, vei reusi sa te iubesti nu doar pe tine, ci si viata.

Pot sa ating maretia vietii

Ai incredere deplina in tine si ca poti realiza ceea ce doresti, motiv pentru care iti propunem sa te concentrezi pe realizarea visurilor. Doar asa vei reusi sa traiesti experiente benefice si sa te simti bine.

Sunt plina de energie si de o fericire imensa

Bucuria porneste dinauntrul nostru si nu din exterior. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata si te vei bucura, cu siguranta, de fiecare moment.

Ma iubesc si ma accept asa cum sunt

O vorba populara spune ca daca tu nu te iubesti, atunci cine sa te iubeasca? Cele mai grele momente sunt cele pe care le petreci singura, motiv pentru care iti propunem sa ai grija de tine, sa te iubesti si sa te respecti. In asa fel, vei reusi sa atingi fericirea suprema si sa ai incredere ca vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.