27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECum sa faci durerea de muschi sa dispara in mod natural

Cum sa faci durerea de muschi sa dispara in mod natural

Durerea de muschi poate aparea din cand in cand. Aceasta poate aparea din cauza ca te-ai fortat la sala sau din cauza unor boli de care suferi. Aceasta mai poate fi cauzata si de o accidentare. Oricare ar fi cauza pentru aparitia durerii musculare, este important sa scapi de ea cat mai repede.

Asculta muzica
Se pare ca ascultatul de muzica poate contribui la reducerea nivelului de durere. Studiile arata ca cei care sufera de durere cronica amelioreaza durerea cu 50% cand asculta muzica. Muzica distrage creierul si nu se mai concentreaza pe durerea pe care o simti.

Fa exercitii
Exercitiile sunt probabil ultimul lucru care iti trece prin minte atunci cand te dor muschii, dar pot fi folosite pentru a scapa de „nodurile” din muschi. Cand faci exercitii iti incalzesti muschii, fiind usor sa ameliorezi durerea pe care o simti. Nu trebuie sa faci nimic solicitant. Mersul pe jos, tai chi sau yoga pot ajuta la eliberarea durerii pe care o simti in muschi.

Cafea
Stiai ca poti bea cafea inainte de antrenament pentru a reduce febra musculara de dupa? Consumul cafelei poate creste performanta din timpul antrenamentului, ceea ce este un alt plus. Bineinteles, daca bei cafea in mod regulat va trebui sa bei mai multa cafea pentru a-i simti efectele.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: