1 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăDIETECum sa faci corect abdomene ca sa nu iti distrugi spatele VIDEO

Cum sa faci corect abdomene ca sa nu iti distrugi spatele VIDEO

Persoanele care fac abdomene des de obicei, daca nu sunt antrenate de un profesionist, risca sa le faca incorect, repede si sa aplice foarte multa forta pentru a se ridica de la sol. Acest lucru are efecte crunte asupra coloanei vertebrale care poate suferi leziuni din cauza felului in care sunt exectuate abdomenele.

 

Insa, exista o metoda de a face corect abdomenele pentru a nu distruge spatele.

 

Aceste abdomene presupun ca intregul corp sa fie intins pe spate iar picioarele sa fie indoite la un unghi de aproximativ 45 de grade.

 

Mainile se lipesc de bazele pulpelor. Scopul acestui tip de abdomene este sa ajungeti cu palmele la genunchi, de la baza pulpelor.

 

Pentru a face acest lucru si pentru a lucra zona abdominala si totodata pentru a proteja spatele trebuie neaparat sa incordati tot abdomenul si sa presati, in momentul ridicarii, zona lombara pe pamant.

 

Astfel, tensiunea din coloana va fi disipata si muschii abdominali vor fi foarte bine antrenati.

 

Acest tip de bdomene este unul dintre acelea care dau roade foarte bune si rezultatele sunt incredibile in timp. Mai mult, acest tip de abdomene lucreaza in intregime itoti muschii abdominali si protejeaza foarte bine coloana, mai ales zona lombara.

Citeste si:  Cea mai buna dieta cu supa te slabeste vazand cu ochii

 

Cum sa faci corect abdomene ca sa nu iti distrugi spatele – VIDEO

 

Clipul de mai jos descrie in amanunt felul in care trebuie efectuate aceste abdomene pentru a nu distruge spatele si pentru a obtine efectele dorite.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: