13 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICICum sa alegi numele copilului? 5 sfaturi

Cum sa alegi numele copilului? 5 sfaturi

Inrolare trafic.ro

Sa alegi un nume pentru copilul din burtica este dificil. Nu te poti decide cu privire la un nume pentru copilul tau, nu stii daca sa pleci urechea propunerilor din familie, daca sa alegi un nume care este acum la moda sau unul unic si original? Mai jos gasesti 5 sfaturi cu privire la modul in care sa alegi numele copilului.
1. Evitati numele straine, extrem de nepotrivite pentru numele unui roman, mai ales daca sunt luate din filme sau seriale la moda. Astfel de idei rareori sunt o alegere buna. De obicei efectul este bizar si chiar ridicol, de exemplu, in cazul in care prenumele este foarte sofisticat, iar numele de familie este unul neaos romanesc (vezi William Branza). In plus multe prenume din filme sunt populare cat ruleaza serialul sau telenovela respectiva, apoi, peste ani, o sa fie foarte usor sa ghicesti varsta persoanei respective doar dupa prenume, ceea ce nu este mereu de dorit (mai ales de femei). Vezi efectul Isaura sau Casandra.

2. Potriviti prenumele copilului cu numele de familie. Acest lucru nu este atat de usor, chiar si atunci cand selectati un nume romanesc. Important este sa aiba lungimea potrivita, tonul si ritmul sa sune bine atunci cand sunt citite impreuna numele si prenumele. Nu suna foarte bine, de exemplu un nume de familie scurt alaturat unui prenume lung. De asemenea nu este cea mai fericita situatie nici atunci cand unui nume lung se alatura un prenume, de asemenea lung. Acest lucru ii poate crea neplaceri proprietarului, mai ales cand trebuie sa completeze formulare sau documente si nu are loc pentru tot numele.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: