23 iulie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICum s-a răsfățat Florentina Opriș de la ”Sport, dietă și o vedetă”...

Cum s-a răsfățat Florentina Opriș de la ”Sport, dietă și o vedetă” de ziua ei?

Inrolare trafic.ro

Vedeta de la Kanal D a emisiunii ”Sport, dietă și o vedetă” a împlinit 55 de ani, pe care nu-i arată deloc. Florentina Opriș și-a luat o pauză de la activitățiile zilnice și a decis să plece într-o vacanță să se relaxeze.

Iar odată cu acest eveniment, a scris și un mesaj intersant pe rețelele de socializare.

florentina opris intr un loc magic
florentina opris intr un loc magic

”Se apropie ziua mea de naștere și știu că este momentul perfect pentru a mă răsfăța și să îmi îndeplinesc dorințele! Pentru mine, călătoria a fost întotdeauna o modalitate minunată de a sărbători în stilul meu unic.

Anul acesta, mi-am dorit să experimentez ceva cu totul special, așa că am decis să mă îndrept spre un loc care a adunat toate elementele pe care le-am visat. Mare… să simt adierea vântului și să mă înfrupt din priveliștile infinitului albastru. Istorie… să mă pierd în povestea trecutului și să descopăr secretele unei culturi fascinante.

Arhitectură… să admir construcțiile impresionante și să mă las copleșită de frumusețea lor. Grădini că din poveste… să mă plimb printre flori și verdeață, să mă relaxez într-un paradis natural.

florentina opris in vacanta
florentina opris in vacanta

Așa că am ales să merg în Italia, la @palazzo_suriano care a îndeplinit toate aceste dorințe – o locație cu o istorie bogată și o arhitectură uimitoare, așezată la malul mării și înconjurată de grădini spectaculoase!

Citeste si:  Cabral va mai avea inca o emisiune la Pro TV! Cum se va numi?

Sărbătorirea zilei de naștere prin călătorii nu este doar o modalitate de a ne bucură de momente speciale, ci și o oportunitate de a ne conecta cu noi înșine și cu lumea din jurul nostru. Ne deschide ochii către frumusețea și diversitatea lumii și ne umple sufletul cu amintiri neprețuite!

Îmbrățișați aventură, descoperiți locuri noi și creați amintiri de neuitat. Meritați să fiți răsfățați și să sărbătoriți în stilul vostru unic! Fie că viața să vă călăuzească mereu spre destinații magice și să aveți parte de experiențe minunate în apropierea zilei voastre de naștere!”, a scris vedeta pe pagina ei de socializare.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: