26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTUNSORICum poate culoarea parului sa iti faca fata mai slaba

Cum poate culoarea parului sa iti faca fata mai slaba

Te-ai intrebat vreodata de ce oamenii cred ca esti slaba si uneori grasa? Nu pentru ca vi se schimba greutatea, ci pentru ca schimbati culoarea parului.

Combinatia de culori poate avea un efect de slabire asupra fatei, la fel cum au si hainele asupra corpului. Culorile mai intunecate pot avea un efect de subtiere si hainele mai luminoase va pot face sa aratati mai plinute.

La fel cum coafurile pot afecta forma fetei dvs., culoarea parului v-o poate subtia.

Concentrandu-te pe fata, culoarea parului poate afecta modul in care te vad ceilalti. Culorile mai inchise tind sa aiba un efect de slabire, iar cele deschise te latesc. O singura culoare poate fi o optiune buna. Alta optiune pot fi suvitele care pot de asemenea sa te ajute si rezista cel putin trei luni.

Suvite inchise: Adaugand umbre in parul tau, daca ai fata rotunda si esti blonda, suvitele mai deschise vor iesi in evidenta.

Suvite deschise: Culoarea este separata, suvitele sunt fie deschise fie inchise pentru contrast. Aceasta tehnica se poate aplica in cazul fetelor rotunde pentru un efect de slabit.

Doar pentru blonde

Parul blond ofera iti lateste fata, deci daca pielea ta este palida sau usor rozalie si ai ochii albastri, atunci este putin ciudat sa te faci bruneta. Expertii te sfatuiesc sa nu alegi o culoare contrastanta cu tenul tau natural.

Citeste si:  Ce alimente sa incluzi in dieta pentru a stopa caderea parului, toamna

Alta tehnica este sa iti faci suvite concentrate pe partea de jos a parului, de la urechi in jos, ajutand la mascarea latimii.

Suvite strategice: Foloseste suvite mai deschise in partea de sus si mai inchis ain partea de jos a capului.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: