22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIConnect-R dă petrecere de ziua lui, cu invitați unul și unu! Cine...

Connect-R dă petrecere de ziua lui, cu invitați unul și unu! Cine sunt aceștia?

Inrolare trafic.ro

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi, Connect R sau Ștefan Mihalache, Relu, își va serba ziua pe 9 iunie la Arenele Române. Simpaticul solist este mereu plin de surprize, așa cum ați văzut deja, din postările sale de pe rețelele de socialziare sau din podcasturile unde a fost invitat.
Connect R se pregătește să își serbeze ziua la Arenele Romane, am aflat de la el, ce invitați surpriză va avea și de data aceasta. Anul trecut, solistul a avut o mulțime de invitați la ziua lui care au urcat pe scenă și au făcut show. Și anul acesta solistul are invitați unul și unul, care nu sunt trecuți pe afișul spectacolului ”Ziua lui Ștefan”. I-a ținut secret până i-a spus într-un video publicat pe pagina lui de socializare. Un video în care la un moment dat spune și cine este personajul misterios de la acel spectacol și anume Narcis de la Barbulesti.

connect r si Raluka
connect r si Raluka

”De ce trebuie să fi pe 9 iunie, la Arenele Romane la ”Ziua lui Ștefan”. În afară de faptul că va fi un spectacol de culori, de lumini, exploziv, ca să zic așa, cu dans, cu cântec, voi avea foarte mulți invitați. Prieteni de-ai mei, colegi de-ai mei, pot să spun, oameni la care țin foarte mult și pe unii cred că deja îi bănuiți. Shift, Johny Romano, Nicole Cherry, Damian Drăghici, Raluca… sunt foarte mulți, poate nu o să-i spun pe toți. Și bineînțeles, cum în 2019 am avut invitat din zona muzicii lăutărești, ca să zic așa, l-am avut pe Florin Salam, anul acesta o să-l avem pe….” și doar mimează numele lui Narcis de la Bărbulesti… Apoi Connect-R face un concurs pentru fanii și spune că celui care ghicește îi va oferi o invitație surpriză la concert.

Citeste si:  Toto Cutugno a murit la vârsta de 80 de ani
afis Ziua lui Stefan
afis Ziua lui Stefan

Detalii despre un concert grandios

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”.

„Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții. Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!”, ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”.

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat. „La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul „Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane.

Citeste si:  Bogdan Vlădău, așa cum nu l-ați văzut niciodată

Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină, care spune ca încă mai sunt bilete.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: