24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăARTICOLERecomandari din Orient pentru o viata armonioasa. Castiga produsele Yong Kang!

Recomandari din Orient pentru o viata armonioasa. Castiga produsele Yong Kang!

Stilul de viata oriental este recunoscut la nivel mondial.

Fie ca este vorba de alimentatie sau pur si simplu despre oferirea de substante necesare organismului, orientalii au fost mereu cu un pas inaintea intregului occident. In cele ce urmeaza va propunem o serie de produse ale caror menire este in primul rand sa va revitalizeze, bazate pe compusi cu totul naturali si organici. Aceste produse pot intra in posesia voastra daca participati la concursul organizat de Yong Kang International Trade Co. Ltd –China si Lyla.ro, urmand intructiunile din josul paginii.

Yong Kang CEAI ANTISTRESS
Supliment alimentar

Combinatia substantelor biologic active din plantele componente, asa cum demonstreaza medicina traditionala chineza si investigatiile stiintifice moderne, recomanda produsul in stress fizic si emotional, iritabilitate, agitatie, oboseala, surmenaj, insomnii. Este linistitor, relaxant, calmant, odihnitor, adormitor. Somnul este usor, la trezire nu determina confuzie. Are actiune antialergica, analgezica, antiinflamatoare, antiseptica, antifungica, antioxidanta si hipolipemianta.

Yong Kang FERTIL

capsule 450mg

Supliment alimentar cu compozitie complexa în substante bioactive. Numeroase studii fitochimice, farmacologice si clinice confirma, în buna parte, recomandarile din medicina traditionala chineza si indiana. Este un excelent afrodiziac pentru barbati si femei, intervenind în tulburari de dinamica sexuala, crescand libidoul, durata actului sexual si fertilitatea. Substantele active au efecte pe sistemul nervos central si pe tesuturile gonadale, crescand nivelul GnRH (gonadotrop releasing hormon) si, implicit, ale testosteronului, LH (luteinizant hormon) si FSH (foliculino-stimulant hormon), ajutand la normalizarea nivelurilor acestora. Are efect anabolic prin cresterea masei si fortei musculare. Adjuvant în migrene, calmant în durerile abdomenului inferior (efect antispastic), mentine lactatia. Stimuleaza microcirculatia la nivelul capilarelor sangvine, protejeaza celulele de radicalii liberi (rol antioxidant). Are efect pozitiv la nivelul maduvei osoase prin cresterea productiei de hematii si celule ale sistemului imun, cu rol antialergic si antiinflamator. Benefic în insomnie, stres, anxietate, tulburari neurologice si cognitive. Combinatia de plante adaptogene este un concept inovator, ajutand organismul sa se adapteze în conditii de stres fizic ori emotional intens.

 

Citeste si:  CONCURS! CÂŞTIGĂ 5 VOUCHERE pentru DELICII CULINARE la restaurantul Il Tempio

Producator: Yong Kang International Trade Co. Ltd –China
Importator unic: SC CO & CO COSUMER 2002 SRL
Bd Preciziei Nr. 1, sector 6, Bucuresti
Tel/ Fax 021/ 3104801(02); 021/3104589(98), www.co-co.ro
Produse notificate de Institutul de Bioresurse Alimentare Bucuresti. 

CONCURS

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 8 pachete de Yong Kang Ceai Antistress + Yong Kang Fertil, oferite de partenerul nostru – Co&Co Consumer.
Ce trebuie sa faci:
– Da “like” paginii de facebook Lyla.
– Promoveaza acest articol pe pagina ta de facebook (share link).
– Trimite-ne un mail cu datele tale de contact pe concurs@lyla.ro si specifica la subiect “Pentru concurs Yong Kang”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: