27 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăMODAColectia de bijuterii D_Luxe Costume Crystal Armour 2011

Colectia de bijuterii D_Luxe Costume Crystal Armour 2011


     Bijuteriile raman accesoriile care pot oferi eleganta si rafinament oricarei tinute, motiv pentru care te invitam sa arunci o privire asupra colectiei de bijuterii D_Luxe Costume & Crystal Armour 2011, care propune modele fabuloase si bijuterii unicat, menite sa satisfaca o gama larga de cerinte si de stiluri.


    Designerii de bijuterii D_Luxe Karie Higgins si Megan Oliver si-au combinat ideile si au creat o colectie de bijuterii fabuloasa intitulata Costume & Crystal Armour. Cele doua tinere si-au descoperit atractia fata de bijuterii in timp ce studiau arhitectura si designul interior in cadrul Universitatii din Wellington, Noua Zeelanda. Succesul a fost aproape imediat, intrucat cunostintele si abilitatile de arhitectura si implicit de proiectare au contribuit la realizarea unor accesorii ce emana eleganta, feminitate, rafinament.bijuterii 2011


     Aparent simple, inelele din prezenta colectie sunt unice fiind imposibil sa nu le remarci tocmai datorita designului. Unele dintre cele mai interesante modele au fost inspirate din natura sau din desenele animate, fapt ce le-a facut deosebit de atractive. Cuartul, topazul, ametistul au fost cateva dintre pietrele pretioase si semipretioase care au oferit inelelor din prezenta colectie delicatete si eleganta, fiind perfecte atat pentru o tinuta casual, cat si pentru una formala.

colectii de bijuterii
    Colierele si bratarile au fost create in modele absolut uimitoare, putand fi purtate in diverse ocazii. Pentru un eveniment formal alege bratara cu perle, iar pentru o tinuta casual opteaza pentru modele simple. Adapteaza bijuteriile stilului si personalitatii tale, fii increzatoare in alegerile tale si cu siguranta vei radia frumusete, optimism, energie pozitiva!

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: