7 iunie , 2023
AcasăMODAColectia Boy Chanel toamna iarna 2011/2012

Colectia Boy Chanel toamna iarna 2011/2012

fashiondays.ro

   Noua colectie „Boy Chanel” ofera iubitoarelor de moda, pentru sezonul rece 2011/2012, o serie de modele inspirate din categoria gentilor pentru cartuse de vanatoare, imprumutandu-le un pronuntat stil androgin, fara a afecta in vreun fel legendarul rafinament al prestigioasei case de moda.

  Pornind de la premisa ca gentile Chanel au constituit intotdeauna o necesitate pentru orice fashionista care doreste sa-ti improspateze propria colectie cu piese de calitate, creatiile celebrei case de moda au devenit unele dintre cele mai cautate, tocmai datorita modelelor extrem de elegante si sofisticate. 

    Istoria faimoasei genti "2.55" a inceput in februarie 1955, cand Coco Chanel a lansat-o, pornind de la ideea crearii unei genti de umar care sa-i lase mainile complet libere, fiind inspirata din copilaria si viata ei de adult. Vremurile s-au schimbat, iar legendara casa de moda lanseaza, acum, o noua colectie de genti, aducand in prim plan o abordare proaspata, usor provocatoare. 

   „Chanel folosea lenjeria masculina pentru a realiza rochii. Avea aceasta atitudine baieteasca ce caracterizeaza si acum spiritul creatiilor Chanel. Coco avea aceasta inclinatie de la Boy Chapel, marea ei dragoste, ceea ce explica de ce geanta se numeste Boy Chanel”, astfel motiveaza Karl Lagerfeld ideea din spatele acestei linii unice si exclusive.

    Prezenta colectie este una versatila si functionala, iar piesele pot fi purtate atat in stil „cross body” cat si pe umar, dupa preferinte. Cuprinzand trei dimensiuni diferite, extrem de practice, colectia este irezistibila si fascinanta datorita simplitatii, cu care a fost proiectata, dar si puritatii si definirii clare a liniilor. 

    Confectionate din piele de vitel, piesele prezentei colectii sunt vizibil diferite de ceea ce ne-a oferit celebra casa de moda pana acum, dar nu putem nega alura impecabila a acestor genti cu un design inconfundabil. Colectia va fi lansata in luna septembrie in nuante de rosu, gri, negru, verde, ivory, iar preturile variaza intre 2500 si 4300 dolari. 

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.