2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăARTICOLEFetelor, aveti grija ce coafuri alegeti sa purtati!

Fetelor, aveti grija ce coafuri alegeti sa purtati!

Hair stilistul Adi Constantin este parte activă a vieţii mondene româneşti de mai bine de 14 ani. Printre vedetele care se lasă pe mana lui se numară Adina Barbu, Oana Chiriac si Marinela Avadani, dar şi Ilinca Vandici. Pentru Adi, hairstyling-ul nu este o meserie, ci o artă prin care îşi exprimă pasiunea şi visurile.
 
Adi Constantin – Iubesc tot ce tine de …par. Am deprins această meserie încă din copilărie. Am fost înnebunit mereu după coafuri, în special cele de femei. Mi-am dorit această meserie, însă în urmă cu 14 ani, când am început să lucrez în branşă, în România nu se ştiau atât de multe despre hairstyling, motiv pentru care am ales să plec în Italia, unde am studiat la o prestigioasă şcoală din Milano tot ce ţine păr.
 
Acolo am învăţat că fiecare firicel de păr este important, podoaba capilară trebuie întreţinută, pentru că părul unei femei este cartea sa de vizită. Din fericire pentru mine am reuşit să lucrez cu profesionişti, oameni care m-au învăţat ce înseamnă realmente o coafură şi cum să defineşti un trend.
 
O parte din experienţa mea o datorez salonului Aldo Coppola din Milano, unde am avut onoarea să lucrez cu hair stilişti renumiţi în Italia. Printre persoanele publice care frecventează acest salon este şi Mădălina Ghenea, însă vedetele sunt multe care calcă pragul salonului.
În prezent, pe mine mă găsiţi la salonul Hello Beautiful By Adi Constantin – a cărui imagine este Ilinca Vandici, unde vă aştept cu drag, dar şi pe Lyla.ro, unde vom putea comenta cele mai în vogă coafuri. Urmăriţi cu atenţie sfaturile mele, s-ar putea să vă prindă şi pe voi frizurile care sunt în trend.
Parerea expertului: Fetelor, aveti grija ce coafuri alegeti sa purtati!
Anul acesta, din nou, se poarta coafura foarte bine finisata, coc, in special la evenimentele red carpet. Sezonul acesta se recomanda culorile reci,
glaciare, excluzand din context rosul. Pe piata a ramas, in continuare, trendul copacabana, care triumfa, insa doar pana la sfarsitul anului.
trendul copacabana10301459_1450633571841493_2750987297709845741_n
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: