29 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATIClaudia Pătrășcanu din nou îndrăgostită - a primit inelul!

Claudia Pătrășcanu din nou îndrăgostită – a primit inelul!

Fosta solistă din trupele Exotic și sexxy poate să spună că iubește din nou și chiar a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care spune că a primit inelul. După cerata cu fostul soț, Claudia Pătrășcanu se poate spune că este feicită. în sfârșit.

Se poate spune după ultimele postări că solista Claudia Pătrăscanu este, în sfârșit, fericită. Aceasta a făcut o postare pe story că a primit inelul și pe facebook a scris un mesaj interesant. Iar filmulețele de pe Tik Tok întăresc faptul că vedeta a scăpat de probleme.

”Și, totuși, încă mai cred in iubire! După o despărțire, după o dezamagire, îți șoptești: “Gata! Mi-a ajuns!” Nu mai vreau sa mă indragostesc, nu mai vreau sa mă casatoresc, nu mai vreau nimic complicat.

Mi-e bine așa!” Și îți urmezi planurile, până la un moment dat când simți pe pielea ta că te vindeci. Și întâlnești pe cineva care te face să crezi din nou in iubire, intr-un nou început. Îți este teama, dar încerci… și riști… din nou. Pentru că știi, că există două variante: să pierzi sau să câștigi.

Până la urmă, cam asta e in viață. Indiferent de situație. Uneori pierzi, alteori câștigi… însă și când pierzi, parcă ai ceva de câștigat. Câștigi o lecție de viață… care contribuie la formarea ta ca om, la maturizarea ta. Mi-am dat seama că… încă mai cred in căsătorie și cred ca mai încerc încă o dată”, a scris Claudia și apoi a postat și inelul primit de la viitorul soț.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: