4 octombrie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCiulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta

Ciulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta

Inrolare trafic.ro

Iata reteta castigatoare de astazi din cadrul emisiunii „Mama mea gateste mai bine” – Ciulama de aripioare de pui cu ciuperci si mamaliguta.

INGREDIENTE – 4 PORTII

  •  Aripioare de pui
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Făină
  • Mălai
  • Un borcan de ciuperci
  • Smântână
  • Unt
  • Mărar
  • Condimente de pui
  •  

MOD DE PREPARARE

  •  Se curăţă aripioarele de pui şi se pun la fiert cu sare
  • Zeama de la ciuperci se freacă cu două linguri de făină
  • În apa cu sare se toarnă mălai şi puţin ulei, pentru mămăligă. Se amestecă constant, să nu facă cocoloaşe.
  • Într-ocrăticioară se pune unt la topit şi se adaugă amestecul de făină. Se adaugă făină şi se stinge cu  supă de la puiul care a fiert. Se sărează şi se amestecă până ajune la consistenţa dorită.
  • Se adaugă ciupercile tăiate şi se lasă la fiert
  • Aripioarele fierte de pui se adaugă în ciulama şi se mai lasă puţin la fiert.
  • Ciulamaua se montează pe farfurie, alături de mămăligă, pe care se pune puţină smântână. Se presară puţin mărar tocat.
Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

 

Citește și: