23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCelebritati care au supravietuit comei. De la Sharon Stone la Ozzy Osbourne

Celebritati care au supravietuit comei. De la Sharon Stone la Ozzy Osbourne

Au trecut pe langa moarte, in unele cazuri presa s-a si grabit sa anunte decesul lor, insa si-au revenit in mod miraculos si chiar si-au reluat cu succes activitatea artistica.

Revenirea rapida la viata a lui Fabrice Muamba, fotbalistul lui Bolton prabusit pe gazon in timpul unui meci din Premier League, din cauza unui infarct, este privita ca o minune de intreaga planeta, mai ales ca medicul echipei spune ca acest a fost mort timp de 78 de minute. La doua saptamani de la teribila drama, Muamba a postat pe contul de Twitter o fotografie in care rade de pe patul de spital. Practic, fotbalistul si-a revenit dupa sase zile de coma. Desi situatiile de acest gen sunt foarte rare, de-a lungul vremii  s-au consemnat o serie de reveniri spectaculoase chiar in randul celebritatilor.

Burt Reynolds – a stat in coma 8 ore.S-a nascut in 1936, dar in 1983, in timpul filmarilor la City Heat, cu Clint Eastwood, a fost lovit in cap cu un scaun si i-a fost rupt maxilarul. Ca raspuns la durere, Burt Reynolds a inceput sa ia foarte multe medicamente si a devenit dependent de un somnifer, Halcion. in 1992, intr-un interviu, el a declarat ca era gata sa moara din cauza Halcionului. in momentul in care a incercat sa interupa consumul acestui medicament, corupl sau a avut o reactie violenta si Reynolds a intrat in coma, timp de opt ore, medicii pierzandu-si la un moment dat sperantele ca l-ar mai putea recupera.

Citeste si:  Ce trebuie să faceţi pentru a avea poftă de viaţă

Citeste articolul intreg, pe: www.rtv.net

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: