3 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCelebritati care au supravietuit comei. De la Sharon Stone la Ozzy Osbourne

Celebritati care au supravietuit comei. De la Sharon Stone la Ozzy Osbourne

chilipirul-zilei.ro/

Au trecut pe langa moarte, in unele cazuri presa s-a si grabit sa anunte decesul lor, insa si-au revenit in mod miraculos si chiar si-au reluat cu succes activitatea artistica.

Revenirea rapida la viata a lui Fabrice Muamba, fotbalistul lui Bolton prabusit pe gazon in timpul unui meci din Premier League, din cauza unui infarct, este privita ca o minune de intreaga planeta, mai ales ca medicul echipei spune ca acest a fost mort timp de 78 de minute. La doua saptamani de la teribila drama, Muamba a postat pe contul de Twitter o fotografie in care rade de pe patul de spital. Practic, fotbalistul si-a revenit dupa sase zile de coma. Desi situatiile de acest gen sunt foarte rare, de-a lungul vremii  s-au consemnat o serie de reveniri spectaculoase chiar in randul celebritatilor.

Burt Reynolds – a stat in coma 8 ore.S-a nascut in 1936, dar in 1983, in timpul filmarilor la City Heat, cu Clint Eastwood, a fost lovit in cap cu un scaun si i-a fost rupt maxilarul. Ca raspuns la durere, Burt Reynolds a inceput sa ia foarte multe medicamente si a devenit dependent de un somnifer, Halcion. in 1992, intr-un interviu, el a declarat ca era gata sa moara din cauza Halcionului. in momentul in care a incercat sa interupa consumul acestui medicament, corupl sau a avut o reactie violenta si Reynolds a intrat in coma, timp de opt ore, medicii pierzandu-si la un moment dat sperantele ca l-ar mai putea recupera.

Citeste articolul intreg, pe: www.rtv.net

 

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.