23 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPCele mai rele femei, in functie de zodie! Ele sunt scorpiile horoscopului...

Cele mai rele femei, in functie de zodie! Ele sunt scorpiile horoscopului si-ar trebui sa stai departe de ele

In timp ce unele persoane sunt blande si vesele, fara sa faca prea mari eforturi, altele sunt rele fara sa vrea, pentru ca pur si simplu…asa le-a fost scris in astre.

Berbec

Conform astrologilor, femeia Berbec este caracterizata de dorinta de a avea mereu dreptate, cu orice pret. De aceea, de cele mai multe ori, e rea de gura si nu ii pasa ca poate rani persoanele din jur atunci cand arunca sageti.

Taur

Este o fire sensibila, insa atunci cand se enerveaza, femeia Taur demoleaza totul in calea lor. De aceea, ar trebui sa te porti cu manusi cu aceasta nativa, daca vrei sa n-ai probleme.

Gemeni

Femeile nascute in aceasta zodie se energeaza greu si sunt apreciate de cei din jur, insa deseori renunta la prieteni si uita de cei care i-au fost alaturi, in cazul in care considera ca nu-i mai sunt de folos.

Fecioara

Este cea mai critica dintre zodii si cea care are mereu ceva de comentat la adresa oamenilor din jur. Rar gaseste persoane care sa o suporte in totalitate sau care sa ii admire felul de a fi. Ba mai mult, este in stare sa porneasca un intreg razboi daca cineva indrazneste sa o contrazica sau sa o supere cu ceva.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: