23 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCele mai puternice rugaciuni pentru femeile care incearca sa ramana insarcinate! Rosteste-le...

Cele mai puternice rugaciuni pentru femeile care incearca sa ramana insarcinate! Rosteste-le cu regularitate si-ti vei indeplini dorinta

Daca vrei sa devii mama si te chinui de mult timp, iti recomandam sa-ti indrepti atentia spre credinta, intrucat exista rugaciuni despre care se spune ca te ajuta sa-ti indeplinesti aceasta dorinta.

Auzi-ne pe noi, Milostive si Puternice Doamne, ca prin rugaciunile noastre sa se reverse harul Tau asupra noastra. Fii milostiv, Doamne, adu-Ti aminte de porunca Ta, ca sa se inmulteasca neamul crestinesc, si fii noua ocrotitor milostiv, ca sa se pastreze prin puterea Ta ce ai randuit Tu. Tu ai facut cu puterea Ta din nimic si ai pus inceput lumii, l-ai facut pe om dupa chipul si asemanarea Ta si ai sfintit Taina Casatoriei prin care se preinchipuie taina unirii lui Hristos cu Biserica.

Auzi-ne pe noi, Milosarde, pe robii Tai care suntem uniti prin Taina Casatoriei si cerem ajutorul Tau, revarsa mila Ta asupra noastra, ca sa vedem pe fiii fiilor nostri pana in neamul al treilea si chiar al patrulea si sa ajungem pana la adanci batraneti si sa se invredniceasca de Imparatia Cerurilor prin Domnul nostru Iisus Hristos, Caruia I se cuvin toata slava, cinstea si inchinaciunea impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant in vecii vecilor. Amin.

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: