1 decembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune pentru bani, avere si prosperitate! Rosteste aceste cuvinte...

Cea mai puternica rugaciune pentru bani, avere si prosperitate! Rosteste aceste cuvinte si-ti vei indeplini toate dorintele

Se spune ca ai nevoie de un strop de noroc ca sa reusesti in viata, fapt pentru care daca simti ca in ultima perioada acesta te-a parasit, rosteste cu incredere aceste cuvinte.

Oricine isi doreste sa aiba mai multi bani si bunastare in casa, dar putini sunt cei care stiu care este cea mai puternica rugaciune pentru bani, avere si prosperitate.

„Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din inima pentru tot!

„Sfanta Maria, ma indrept plin de incredere catre Tine, cerandu-ti ajutor! Cred cu tarie ca ma vei asculta in necazul meu si ma vei sprijini cand imi este greu.

Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog, cu umilinta, sa imi aduci liniste in tristetea si durerile mele.

In numele negraitei rugaciuni si bucurii care ti-a cuprins inima cand ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania, te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inima astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici se spune dorinta).

Citeste si:  Rugaciunea catre Sfanta Lucia te scapa de necazuri. Rosteste-o si nu vei mai avea probleme

Te implor, Ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutati precum ai infrant balaurul care sade la picioarele tale.”

Ca sa fii sigur ca cea mai puternica rugaciune pentru indeplinirea dorintelor are efecte trebuie sa stai in fata unei icoane a Fecioarei Maria, cu o lumanare in mana.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: