22 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCea mai puternica rugaciune care este vindecatoare de boli! Rosteste-o in fiecare...

Cea mai puternica rugaciune care este vindecatoare de boli! Rosteste-o in fiecare clipa

Daca te confrunti cu probleme de sanatate si simti ca medicamentele pe care le iei nu au niciun efect, iti propunem sa-ti indrepti atentia si catre credinta. Rosteste rugaciunea pentru sanatate catre Sfantul Ioan Rusu, iar problemele de sanatate se vor ameliora.

„Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai inaltat, o, Sfinte Ioane, indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului, sufletul se curateste, si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

De aceea dar, o, Sfinte, gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii spre bucuria parintilor lor. Tu ai indreptat spatele batranei garbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batranul Atanasiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios”.

Citeste si: Cum sa-ti indeplinesti cele mai aprige dorinte! Rosteste rugaciunea catre ingerul pazitor si toate vor deveni realitate

Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata mea in mainile tale si mijloceste precum stii mintuirea mea. Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cartesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cantarea: Aliluia!”

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: