22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe trasaturi de personalitate ai in functie de inghetata preferata

Ce trasaturi de personalitate ai in functie de inghetata preferata

Persoanele care prefera inghetatele clasice de ciocolata si vanilie nu sunt, neaparat, conservatoare sau chiar anoste, dupa cum ar crede multi. Iata ce trasaturi de personalitate dezvaluie alegerea preferata in materie de inghetata!

Corelatia dintre inghetata preferata si trasaturile de personalitate a fost analizata de medicul neurolog Alan Hirsch, fondatorul „Smell and Taste Treatment and Research Foundation”. Hirsch s-a folosit de mai multe teste de psihiatrie standardizate pentru a face corelarile statistice intre preferintele in materie de inghetata si trasaturile de personalitate nu atat de evidente pe care le are individul. Exista o zona din creier, lobul limbic, care este responsabil deopotriva de trasaturile de personalitate ale individului si de preferintele culinare ale acestuia. Hrisch a ales inghetata ca aliment de reper in studiu pentru ca este un produs culinar foarte popular, fiind deseori asociata cu copilaria. Iata rezultatele cercetarii!

Inghetata de vanilie – impulsivitate

Inghetata cu gust de vanilie este poate una dintre cele mai obisnuite preferinte, iar cei care o adora, care ar alege mai mereu inghetata de vanilie in loc de altceva, sunt firi energice si deseori impulsive, fiind dispuse sa-si asume riscuri, persoane care se bazeaza mai mult pe intuitie decat pe logica.

Inghetata de capsuni – introvertit

Iubitorii de inghetata cu gust de capsuni sunt, de regula, toleranti, devotati, dar si introvertiti.

Inghetata de ciocolata – pusi vesnic pe flirt

Persoanele care adora inghetata de ciocolata simpla sunt seducatori. Practic, le place sa farmece oamenii cu felul lor de a fi, sa le atraga atentia, sa flirteze, avand firi puternic seducatoare.

Inghetata de ciocolata cu menta – argumentativi

Amatorii de inghetata cu ciocolata cu menta sunt foarte ambitiosi, increzatori in fortele proprii si argumentativi, fiind tipul de persoane care solicita si ofera argumente logice pentru actiunile lor, refuzand sa faca ceva daca nu inteleg pe deplin firul logic.

Inghetata de ciocolata cu nuci – agresivi

Persoanele care adora inghetata de ciocolata cu fel de fel de nuci au tendinte de agresivitate in comportament, dar sunt totodata si buni ascultatori. Totusi tine de cat de mult intinzi coarda cu ei!

Inghetata cu cafea – dramatici

Iubitorii gustului de inghetata cu cafea sunt dramatici defel, traiesc momentul, negandindu-se si nefacandu-si, de regula, prea multe planuri de viitor.

Inghetata de stracciatella – generosi

Persoanele care tanjesc dupa bucatelele de ciocolata din inghetata de stracciatella sunt generosi, competent si cooperanti.

Inghetata cu crema de nuci pecan – constiinciosi

Fanii inghetate cu crema de nuci pecan (butter pecan) au firi constiincioase, fiind obisnuiti sa depuna tot efortul de care sunt ei capabili pentru a face treburile bine. Totodata, sunt foarte respectuosi, dar si tematori ca prin actiunile si gesturile lor ar putea in vreun fel sa raneasca sentimentele cuiva.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: