22 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICe surprize are Connect R pentru cei care vin la ziua lui...

Ce surprize are Connect R pentru cei care vin la ziua lui pe 9 iunie

Inrolare trafic.ro

Toată lumea știe deja că celebrul solist se sărbătorește pe 9 iunie într-un concert devenit deja celebru și anume ”Ziua lui Ștefan” care va avea loc la Arenele Române din București. Unde vor avea loc o mulțime de surprize.

Una dintre aceste surprize a spus-o chiar solistul pe pagină lui de sociaizare și anume ce invitați va avea. O altă surpriză solistul a scris-o pe pagină lui de socializare și se referă la câteva cadouri pentru cei ce vor veni la concertul lui, și anume înghețată. ”Va aștept la Ziua mea pe 9 iunie la Arenele Române! Să cântăm să dansăm să ne bucurăm de prezent ! Ps, împreună cu cei de la @înghețată.corso fac cinste cu înghețată din partea casei”, a scris îndrăgitul solist pe paginile de socializare.

maya-misha-connectr
maya-misha-connectr

Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional! „Vom avea foarte mulți invitați, am pregătit lumini, scenografie, facem repetiții.

Iar momentul din 2019 care a fost momentul cel mai spectaculos din show, acolo când a apărut Florin Salam, anul acesta vom reedita, dar nu cu Florin Salam ci cu un invitat surpriză!”, ne-a mărturisit Connect-R care este unul dintre cei mai ocupați artiști de la noi în momentul de față fiind extrem de solicitat la concerte, dar și foarte nerăbdător să își întâlnească publicul la “Ziua lui Ștefan”.

Citeste si:  Cum sărbătorește Alex Velea peste 20 de ani de carieră? Antonia îi e alături

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină si Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat. „La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul „Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: