2 octombrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCe spune despre o femeie nuanta preferata de ruj. Descopera-le secretele

Ce spune despre o femeie nuanta preferata de ruj. Descopera-le secretele

Psihologii si sociologii sustin ca felul in care o femeie poarta anumite culori denota anumite trasaturi ale caracterului ei. Astfel, in urma studiilor, au ajuns la o serie de concluzii legate de unele dintre cele mai uzuale lucruri colorate pe care o femeie le poarta in decursul unei zile. Mai precis, s-a ajuns la concluzia ca rujul, poate cel mai des intalnit accesoriu detinut de femei, denota multe despre caracterul ei, in functie de culoarea sa.

 

Rujul in nuante de rosu

 

Cand o femeie poarta un ruj in nuante de rosu, inseamna ca are o stare de spirit fie deschisa, fie foarte agresiva. Astfel, caracterul femeii care prefera ruj in nuante de rosu este unul volatil. Nu te poti baza pe ea in conditii extreme si poate sa dea semne de instabilitate psihica deseori. Este important de inteles ca momentele in care o femeie alege sa poarte ruj in nunate de rosu sunt destul de puternice in viata acelei femei. Asa ca rujul in nunate de rosu denota, de fapt, un caracter destul de schimbator, mai ales daca femeia respectiva alege sa-l poarte des.

 

Rujul in nuante rozalii

 

Femeile care aleg sa poarte rujuri in nuante rozalii sunt, de obicei, foarte deschise si abordabile. Nu este vorba despre caracterul sexual al femeii respective ci mai ales despre cat de deschise sunt in comunica. Femeile care tind sa poarte des nuante rozalii de ruj pot fi cat se poate de maleabile, sensibile si calde cand vine vorba de relatii. Dau impresia ca sunt usor de controlat insa nu este totul asa cum pare. In interiorul lor, de fapt, aceste femei sunt foarte calculate si de aceea masheaza un calm atipic, pentru unii.

 

Rujul crem-nud

 

Femeile care aleg sa poarte culori pastel, precum nuantele de crem-nud, sunt sofisticate si discrete. Nu le place ca lumea sa li se bage in suflet sau in treburile personale si la randul lor nici ele nu se baga in treburile altor oameni. Sunt destul de greu de abordat si nici nu pot sa fie foarte usor controlate. Cu alte cuvinte, tin foarte mult la secretele lor si la ale altora si le place sa fie in control, mai ales cunoscand multe secrete ale celor din jur. Atentie insa, aceste femei reusesc foarte usor sa intre pe sub pielea oamenilor insa sunt foarte selective cu cei pe care-i lasa in sufletul lor.

 

Rujul in nuante foarte inchise

 

Femeile care aleg sa poarte rujuri in nuante foarte inchise sunt cat se poate de introverite. Aceste femei au fie caractere foarte puternice si nu reusesc sa se integreze prea bine fie caractere destul de plapande, ceea ce le face sa isi doreasca foarte mult sa se integreze. Cu toate aceseta, aceste femei sunt unele dintre cele pe care te poti baza cel mai mult. Isi doresc foarte mult, de fapt, sa se simta folositoare si sa ofere toata asistenta de care sunt capabile.  

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: