28 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăSANATATECe iti spun talpile despre sanatatae

Ce iti spun talpile despre sanatatae

Reflexoterapia este extraordinar de benefica pentru corpul tau, deoarece fiecarei glande si fiecarui organ din corp ii corespunde o parte din talpa piciorului. Aceasta este denumita zona reflexogena.

De cele mai multe ori, daca ai vreo umflatura intr-o anumita parte a talpii este posibil ca aceasta sa indice cateva probleme cu un organ sau sa indice prezenta unei afectiuni in organism.

Masajul aplicat in zonele reflexogene sunt chiar terapeutice si ajuta foarte mult la vindecare avand foarte multe efecte benefice. Pe langa asta, un masaj bun iti imbunatateste si starea de spirit.

Lucrurile sunt destul de simple cand vine vorba de legatura dintre talpi si organele corpului. Talpa stanga corespunde organelor aflate in partea stanga a corpului, iar talpa stanga corespunde organelor aflate in partea dreapta a corpului. In schimb, degetele de la picioare sunt conectate cu zana capului si a gatului.

Desi prima sedinta serioasa de reflexoterapie poate sa iti induca stari de greata, sa te simti agitata sau chiar sa lacrimezi, nu trebuie sa te ingrijorezi. Asa iti elimina corpul toxinele in mod efectiv. La masaj trebuie sa fii foarte relaxata pentru ca o sedinta dureaza intre 45 si 60 de minute si sa raspunzi adevarat la toate intrebarile terapeutului.

Masajul la talpi este foarte bun si te poate scapa usor de durerei de cap si oboseala.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: