23 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe fel de copii vei avea, daca esti plinuta

Ce fel de copii vei avea, daca esti plinuta

Inrolare trafic.ro

«Why women need fat» (De ce au nevoie femeile de grsime – n.r.), este o carte recent lansata in care este lansata ipotezapotrivit careia femeile plinute nasc un anumit tip de copii.

Mai precis, se pare ca femeile plinute nasc copii mai inteligenti avand in vedere ca depozitele adipoase ale acestora sunt folosite de corpul lor pentru a dezvolta mult mai bine creierul copiilor, pe perioada gestatiei.

Totodata, tesutul adipos al femeilor este necesar pentru dezvoltarea creierului bebelusilor, potrivit cercetatorilor americani.

De asemenea, organismul femeilor contine mai multe grasimi, circa 20-30%, comparativ cu 9-18% in cazul barbatilor. Totodata, organismul va încerca sa pastrez acest raport, conform cercetatorilor.

Astfel, femeile plinute pot fi sigure, sustin oamenii de stiinta, cu privire la ce fel de copii vor avea, respectiv inteligenti.

„Femeile tind sa aiba o silueta in forma de para, cu grasimea in zona coapselor. Mai mult, estrogenul incurajeaza depozitarea de grasimi, in timp ce barbatii au mai multa masa musculara, deci un metabolism mai bun, care arde calorii mai repede”, sustin expertii care au dus la scrierea cartii.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: