5 iunie , 2023
AcasăTIMP LIBERCe este recomandat sa faceti inainte de a merge la spovedanie

Ce este recomandat sa faceti inainte de a merge la spovedanie

chilipirul-zilei.ro/

La finalul postului toti credinciosii merg la preot pentru spovedanie si sfanta impartasanie. Insa, putini sunt cei care stiu ce trebuie sa faca inainte de acest ritual sfant.

Meditati asupra pacatelor
Inainte sa a va spovedi este recomandat sa mergeti la duhovnic pentru a va spune ce rugaciuni sa rostiti inainte de a marturisi tot ce ati facut.

De asemenea, inainte de a merge la spovedanie trebuie sa faceti un bilant al vietii, pentru a avea inima usurata si constiinta pacatului.

Nu tainuiti nimic
Cel mai grav la o spovedanie este sa va ascundeti pacatele. Incercati sa le spuneti pe fiecare in parte, descrise cat mai scurt cu putinta, insa foarte clar. Daca nu spuneti tot ce va macina, nu asteptat sa fiti iertati. Ba mai mult, spovedania in care nu ai marturisit toate pacatele este considerata incompleta.

Faceti canonul recomandat de preot
Canonul pe care il primiti de la duhovnicul dumneavoastra trebuie urmat cu smerenie si dus la indeplinire. Nu trebuie privit ca pe o corvoada, ci ca pe un mod de a vindeca sufletul. Spovedania reprezinta un noi inceput pentru o voata curata, in care sa fiti mereu in legatura cu Dumnezeu.

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.