24 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăMODACe dezvaluie hainele tale despre personalitatea ta

Ce dezvaluie hainele tale despre personalitatea ta

Nu numai hainele pe care le poarta zi de zi, ci si garderoba unei femei spune multe despre personalitatea ei.

Haine nepurtate de mai bine de un an, jeansi peste jeansi si tricourile vechi ale fostilor iubiti pot dezvalui felul de a fi al femeii si, mai ales, temerile pe care si le ascunde.

 

Tracy DiNunzio este CEO si fondator al afacerii Tradesy din SUA, prin care milioane de femei au scapat de hainele nepurtate de ani din garderoba si s-au innoit cu obiecte vestimenare de bun gust. Intr-un interviu acordat editiei americane a revistei “Marie Claire”, Tracy DiNunzio atrage atentia ca sunt multe lucruri pe care le poti afla despre o femeie daca te uiti in dulapul ei. Sunt trasaturi de caracter si temeri emotionale care pot fi descoperite analizand garderoba unei femei, care – mai ales pentru barbati – poate oferi multe indicii utile in relatie despre personalitatea femeii.

 

Haine pline cu logo-uri in dulap

 

Daca foarte multe haine din garderoba au logo-uri la vedere pe ele poate fi un indiciu asupra faptului ca femeia care le poarta incearca sa-si ascunda adevarata identitate. Evident, nu se refera la faptul ca ar avea cinci pasapoarte cu nume false, ci ca ii este teama sa fie ea, insasi, naturala si fara masti, in fata celorlalti.

 

“Femeia care poarta multe logo-uri vrea sa controleze ceea ce vad ceilalt vizavi de ea. Practic, ea controleaza ceea ce lasa la vedere despre ea, insasi, adica foarte putin, si vrea sa ia ochii lumii prin logo-urile evidente care impanzesc hainele ei”, explica Tracy DiNunzio. Este, de fapt, o forma de a te ascunde pe tine, insati.

 

Citeste si:  Lenjerie sexy din satin - 5 modele cu care sa iti innebunesti partenerul

Dulap plin de haine nepurtate si vechi

 

Un dulap plin de haine vechi care nu au mai fost purtate de vreme buna arata ca femeia care le detine intampina dificultati in a lasa trecutul in spate. “Gramada de haine vechi si nepurtate reprezinta refuzul de a lasa trecutul sa ramana unde ii este locul: in trecut. Poate fi vorba si de o mama care nu arunca hainele de bebelus ale copilului care a crescut deja, dar si femei care sunt nostalgice dupa o anumita perioada de timp si care se agata de trecut prin hainele vechi. Astfel de persoane tind sa aiba o personalitate anxioasa si prefera, deseori, sa traiasca in trecut si nu in prezent”, spune DiNunzio.

 

Dulap plin de haine nepurtate si noi

 

Femeile care si-au cumparat haine nou-noute, dar nu le-au purtat niciodata, iar in unele cazuri chiar au lasat etichetele pe ele sunt genul de persoane care, desi se gandesc la viitor, le este teama sa si-l construiasca de unele singure. “Femeile care au in dulap multe haine noi nepurtate si cu etichetele pastrate au un ideal asupra cum ar trebui sa arate vietile lor, dar toate realitatile in jur arata ca idealul lor nu este realizabil. Practic, sunt femei care au un viitor in fata, dar le este teama sa faca primul pas”, explica Tracy DiNunzio.

 

Garderoba neutra, fara culoare si viata

 

O femeie care se imbraca doar in culori neutre, fara niciun accent de culoare, este tipul de om care isi doreste, practic, sa fie invizibila pentru toti ceilalti. In timp ce femeia care poarta multe logo-uri vrea sa fie evidenta, dar doar prin ceea ce vrea ea sa se vada, reprezentantele sexului frumos care poarta doar culori neutre se vor disparute in ochii celorlalti. Aceasta trasatura poate avea legatura cu o lipsa de incredere in sine si apare des la persoanele introvertite, care se simt confortabil doar in cercuri restranse si foarte familiare.

 

Citeste si:  Sutiene sexy pentru femeile voluptoase - modele XXL pentru vara 2015

Dulap plin de pantaloni

 

Femeile care nu poarta mai niciodata o rochie sau o fusta si pe care le vezi vesnic in pantaloni au personalitati puternice, dar care simt nevoia sa-si impuna limite si sa-si restrictioneze sexualitatea pentru a se integra bine din punct de vedere social. Femeile care poata mai mereu pantaloni sunt foarte interesante, in opinia lui Tracy DiNunzio, dar au o teama in a se arata pe sine, in plenitudinea frumusetii si senzualitatii feminine. Ele stiu ca au pe ce se baza din punct de vedere al capacitatilor intelectuale si emotionale, dar prefera sa le tina pentru ele, din diferite motive.

 

Dulapul plin de haine identice

 

Unei femei care are acelasi pulover sau acelasi tricou in mai multe exemplare, dar in culori diferite ii este teama de schimbare. Dulapul poate fi viu colorat, dar daca este compus doar din cinci articole vestimentare de culori diferite sugereaza ca femeia respectiva are o mare teama de schimbare, in general, fie ca este vorba de munca, fie de relatiile persoanele. Aceste femei se simt in largul lor, confortabil, in mediul prea binecunoscut lor, nu in necunoscut, nu in imprevizibil.

 

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: