22 februarie , 2024

Ultimele articole

AcasăHOROSCOPCe culori sa porti de Revelion ca sa ai noroc in dragoste...

Ce culori sa porti de Revelion ca sa ai noroc in dragoste si la bani in 2014

Se spune ca de Revelion trebui sa porti ceva nou si ceva rosu pentru a avea noroc in Noul An. Dar exista si alte culori care-ti atrag de partea ta energii pozitive ce te pot ajuta sa ai succes in Noul An.

Totul in jurul tau este, de fapt, energie – inclusiv culorile, care au si o anume forta de atractie energetica! Din acest motiv, ceea ce porti in noaptea dintre ani poate sa-ti poarte noroc in dragoste si in bani in 2014 sau poate sa-ti alunge norocul.

Asadar, cum iti alegi culorile pe care le vei purta de Revelion?

Inainte de toate, pastreaza traditia cu ceva nou si ceva rosu, chiar daca acel obiect vestimentar nu este la vedere. Poate fi vorba, pana una alta, de o pereche de bikini rosii abia cumparati.

Insa ar trebui sa tii cont si de anumite detalii feng shui ale lui 2014. Spre exemplu, anul 2014, in zodiacul chinezesc, este anul Calului de Lemn.

 

Asadar, 2014 are ca element principal lemnul, motiv pentru care este recomandat, pentru a-ti atrage norocul in dragoste si in bani in anul ce vine, sa porti si nuante de verde si de maro, indiferent ca este vorba de o pereche de cercei, de o bratara masiva sau de o esarfa ce inglobeaza ambele nuante.

Este indicat sa ai si culori „apoase”, adica de apa, care usureaza fluxul energetic. Pana una alta, cu siguranta vei avea parte, in 2014, si de bune si de rele, si de energii pozitive si de energii negative. Pentru a permite ca ele sa se succeada natural, este indicat ca, in noaptea dintre ani, sa porti si culori de apa, cum ar fi bluemarinul, turcoazul, perla sau albastrul lunar.

Pe de alta parte, poti opta si pentru o tinuta compusa din verde smarald si violet. De ce? Verdele smarald a fost culoarea anului 2013, iar violetul a fost decretata culoarea anului 2014. Combinand aceste culori, care de altfel de potrivest de minute, lasi loc unei treceri line intre ani, din punct de vedere energetic, facand o punte solida si reusita din punct de vedere cromatic intre 2013 si 2014, fapt care te poate ajuta sa-ti atragi energiile pozitive de partea ta pentru ca urmatoarele 12 luni sa-ti fie cu noroc in dragost si in bani.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: