26 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăFRUMUSETECe ceaiuri sa bei pentru un ten radiant

Ce ceaiuri sa bei pentru un ten radiant

Te-ai intrebat vreodata cum unii oameni au o piele radianta? Da, unii scot bani in plus din buzunar pentru a-si ingriji pielea, in timp ce altii se bazeaza pe produse de ingrijire a pielii pentru a oferi stralucire tenului. Dar daca nu te numeri printre acestia, poti incerca cateva ceaiuri.

Ceai de musetel
Cand vine vorba de a avea o piele radianta, este necesar sa dormiti suficient noaptea. Acesta este motivul pentru care ceaiul de musetel este o bautura importanta de adaugat la regimul de infrumusetare, deoarece va ajuta sa va induceti o stare calma si relaxata, care va ajuta sa va culcati.

Un alt plus pentru ceaiul de musetel este faptul ca poate ajuta la reducerea aspectului cearcanelor de sub ochii dumneavoastra prin simpla refrigerare a ceaiurilor de musetel si plasarea acestora peste ochii inchisi timp de cateva minute.

Ceai verde
Pielea radianta poate fi obtinuta si cu ajutorul ceaiului verde. Ce este minunat despre acest ceai este faptul ca va poate proteja pielea impotriva daunelor provocate de soare, astfel incat sa existe mai putine riduri, linii si alte probleme ale pielii pentru care sa va faceti griji.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: