21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECe boli poti avea, dupa semnele de pe tenul tau

Ce boli poti avea, dupa semnele de pe tenul tau

Inrolare trafic.ro

Tenul tau poate sa iti arate ce boli poti avea daca sufera diverse transformari asociate cu alte simptome precum ametelile sau greturile.

 

Astfel, tenul poate sa fie un foarte bun indicator al aparitiei unor boli fie de piele sau a unor afectiuni interne, suferind o serie de transformari.

 

Asadar, iata ce boli poti avea dupa semnele de pe tenul tau

 

– Daca ai vanatai care au aparut spontan, poate fi vorba despre o boala a ficatului.

 

– Totodata, diversele vanatai destul de mici care se gasesc pe par pot sa sugereze faptul ca suferi de o boala a sangelui.

 

– Tenul de culoare galbuie si aparitia de pete maronii poate sugera din nou faptul ca ficatul nu functioneaza asa cum trebuie.

 

– Urticariile aparute din senin pe ten pot sa fie un semn al unei infectii in organism, precum cea cu Helicobatcer pylori.

 

– Aparitia de cosuri in zona nasului combinata cu oboseala si lipsa rezistentei la efort sugereaza o serie de probleme cardiace.

 

– Un ten palid, in combinatie cu parul deteriorat sau cu unghiile care se exfoliaza poate sa fie un semn al unei boli a glandei tiroide.

 

– Inrosirea tenului impreuna cu mancarimile pe obraji si pe frunte si aparitia de pete rosii sugereaza o dermatita seboreica ce se poate declansa cel mai des pe sistem nervos.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: