19 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATECauze nebanuite ale aparitiei acneei

Cauze nebanuite ale aparitiei acneei

Inrolare trafic.ro

Exista o serie de cauze nebanuite ale aparitiei acneei care duc la aparitia nedorita a cosurilor pe fata.

In mod surprinzator, se pare ca o serie de obiceiuri pe care unele persoane le au ziolnic fac sa apara aceneea.

Este vorba despre unele substante din produsele cosmetice sau folosirea constanta a unui anumit produs. Totodata, este vorba despre o serie de obiecte care intra in contact cu pielea de pe fata foarte des.

Iata care sunt cauzele nebanuite ale aparitiei acneei:

– Pasta de dinti nu este un remediu impotriva acneei, asa cum se crede. Din contra, fluorul din pasta de dinti si alte substante cu rol de albire din compozitia ei sunt abrazive si pot cauza cu usurinta iritarea si inflamarea pielii, ducand la acnee.
– Atingerea fetei cu mainile des este o alta cauza care duce la aparitia acneei. Atunci cand va frecati fata de multe ori cu mainile multe bacterii care afecteaza tenul se instaleaza in stratul cutanat provocand cosuri.

– Folosirea telefonului mobil este poate una dintre cele mai necunoscute cauze ale aparitiei acneei. Telefoanele mobile au foarte multe bacterii care ajung pe fata atunci cand aceste aparate sunt folosite si acest lucru cauzeaza acneea. Specialistii sustin ca telefoanele mobile trebuie dezinfectate periodic pentru a proteja nu numai tenul ci si sanatatea in general, fiind pline de bacterii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: