28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăCELEBRITATICătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Actorii Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit la finalul săptămânii în vacanța lor din Italia. Actrița a purtat 3 rochii de mireasă și a împărtășit în mediul online primele imagini de la eveniment.

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, și Paul Ipate au oficializat relația lor printr-o căsătorie civilă în Martina Franca, Italia. Cei doi actori au fost împreună de aproximativ nouă ani și au o fetiță pe nume Zora. În plus, Cătălina mai are un băiat, Achim, dintr-o căsnicie anterioară.

Cătălina Grama și Paul Ipate s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Într-o postare pe rețelele de socializare Cătălina Grama a făcut marele anunț:

„Thats amore! 🤍 Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! Paul Ipate, ti amo!🤍🥂 #cununiacivila Mulțumesc prietenei noastre Ely Adam pentru styling și sufletul ei minunat!🤍 Mulțumesc și pentru rochiile care au fost un vis frumos și Adina Buzatu pentru ținuta impecabilă pe care a purtat-o Paul. 🤍 Grazie Mille per tutto”, le-a dezvăluit actrița fanilor ei.

Cătălina Grama a purtat trei rochii de mireasă la cununia civilă

În plus, Cătălina Grama a făcut publice mai multe fotografii de la cununia lor, unde a ales să poarte nu mai puțin de trei rochii de mireasă. În una dintre fotografii, apare într-o rochie de dantelă tip sirenă, în alta într-o rochie de prințesă cu mânuși elegante, iar în a treia tot cu o rochie la fel de rafinată.

Citeste si:  Cum reuseste Jojo sa isi mentina frumusetea! Secrete de vedeta!

Într-un interviu acordat protv.ro, ea a dezvăluit că la cununia civilă alături de Paul Ipate au participat membrii ambelor familii, dar și copiii lor, Zora și Achim.

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Francă, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a declarat Cătălina Grama.

 

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: