5 iunie , 2023
AcasăMAMICI“Cartile Lucia Muntean” iti propun sa transformi spiritul Craciunul intr-o experienta ce...

“Cartile Lucia Muntean” iti propun sa transformi spiritul Craciunul intr-o experienta ce dureaza mai mult de o singura zi

chilipirul-zilei.ro/

Lucia Muntean a pregatit trei cadouri pentru mici si mai putin mici. Pana de Craciun, pe www.luciamuntean.ro gasesti cate un pachet special de 5 carti recomandate pentru fiecare categorie de varsta, la pretul total de 71 lei . Te invitam sa le descoperi pe https://luciamuntean.ro si nu uita: “o cariera de cititor incepe de mic”!

 

Daca Tudor, simpaticul tau nepot are 2-3 ani, iti recomandam sa il insotesti in calatoria in lumea minunata a poeziilor si povestilor cu pachetul special pentru cadoul lui de sub brad: “Rime pentru cei mici”, “Rime de Craciun” si “Rime pentru mama” alaturi de “Povestea puiul de arici” si “Sania lui Mos Craciun”.

 

 

Sau daca Mara, pe care o stii de mica, are deja 4-5 anisori si este pasionata sa descopere totul in jurului ei prin eleganta si curiozitate, dar cel mai mult prin joaca, iti recomandam sa ii faci o surpriza cu pachetul ce contine: “Jocurile de-a matematica”, “Sania lui Mos Craciun”, “Jocurile uite-asa”, “Ghicitori” si “Rime de Craciun”.

 

 

Pentru Matei care a depasit barierele caietelor si a descoperit intalnirea creioanelor colorate cu suprafata prietenoasa a peretilor pentru ca are deja 6-7 ani, i-am pregatit o reintoarcere la foi veline: “Ghici ghici ghici ce voi desena aici?” volumele 1 si 2 impreuna cu “Povestea vitaminelor” alaturi de povesti si rime de sarbatori, de care ne bucuram la orice varsta: “Sania lui Mos Craciun” si “Rime de Craciun”

 

***

Pachetele speciale de Craciun, Cartile Lucia Muntean se pot comanda direct de pe www.luciamuntean.ro. Cartea „Ghici, Ghici, Ghici, ce voi desena aici?”, ce pregateste copiii pentru scris si citit, beneficiaza si de aplicatie de iPhone si iPad, disponibile in AppStore. Cu deja 18 titluri publicate „Cartile Lucia Muntean” este un concept editorial gandit sa vinain sprijinul parintilor cu poezii amuzante, jocuri instructive si povestiri antrenante pentru cei mici.  Fiecare titlu se construieste in jurul unei activitati specifice copilariei sau al unui interes natural, caracteristic copiilor intre doi si sapte ani: descoperirea propriei identitati si increderea in fortele proprii, formarea primei prietenii, incercarea de a reda lumea din jur prin desen si in general, punctele cheie ale experientelor celor mici. Tehnica din spatele “Cartilor Lucia Muntean” este una cu un puternic caracter pedagogic, imbinata cu pasiune intr-o forma care devine spontan indragita de catre toti copiii.

 PENTRU A CASTIGA UNUL DINTRE PACHETELE DE MAI JOS, LASATI UN COMENTARIU IN CARE SA SPUNETI ZARE ESTE POEZIA PREFERATA A COPILULUI. cover-page1 cover-page2 cover-page3 page-post-craciun1 page-post-craciun2 page-post-craciun3

Citește și

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.