28 septembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBER3 carti captivante de citit pe plaja vara aceasta

3 carti captivante de citit pe plaja vara aceasta

Vara este anotimpul perfect pentru a te bucura de plajă și de câteva momente prețioase de relaxare, însoțit de o lectură captivantă. Dacă te pregătești de vacanță ți-am pregătit o listă de carti de citit vara aceasta.

Când simțiți nisipul fin sub picioare și vântul ușor care vă mângâie părul, o carte bună poate fi partenerul perfect pentru a evada în lumi imaginare și a vă delecta cu povești pline de aventură și mister. În acest articol, vă prezentăm trei cărți care vă vor captiva în totalitate atenția și vă vor transporta într-o călătorie literară fascinantă pe plajă.

Fie că sunteți pasionați de romantism, adorați acțiunea sau doriți să explorați lumi fantastice, această listă de cărți vă oferă opțiuni variate pentru fiecare gust. Vom explora în profunzime fiecare carte, oferindu-vă o perspectivă asupra poveștilor lor și a personajelor remarcabile care vă vor cuceri inima.

Așadar, pregătiți-vă umbrela, puneți-vă ochelarii de soare și luați cu voi aceste trei cărți captivante, care vă vor aduce momente de relaxare și bucurie pe plajă. În timp ce valurile se rostogolesc în fața voastră, vă veți pierde în lumea magică și incitantă a fiecărei cărți, savurând fiecare pagină cu entuziasm. Indiferent de genul preferat, veți găsi în aceste cărți un refugiu perfect pentru a vă bucura din plin de vara aceasta, însoțiți de povești fascinante și inedite.

Citeste si:  Madonna si-a angajat fiica in staff-ul personal. Vezi cu ce o sa se ocupe

 

Happy Place, de Emily Henry

 

Dacă Riley Sager este regele thrillerelor de vară, atunci este corect să spunem că Emily Henry, cu titluri precum „Beach Read” și „People We Meet on Vacation” în palmares, este regina incontestabilă a romanțelor de vară. Ultimul ei roman, „Happy Place”, este o poveste de dragoste a doua șanse cu o mulțime de subiecte care te vor face să chicotești de bucurie și să suspini visător în egală măsură.

Alternând între cronologiile trecut și prezent, „Happy Place” explorează un grup strâns de prieteni care și-au petrecut fiecare vară împreună într-o cabană din Maine. De data aceasta, lucrurile sunt un pic diferite. Cabana este în mod tragic de vânzare, iar Harriet și Wyn, deși în aparență încă un cuplu perfect, nu și-au spus prietenilor că s-au despărțit acum 5 luni. Pentru a avea încă o săptămână perfectă cu prietenii lor, Harriet și Wyn fac un pact: vor trece peste diferențele lor și vor împărți una dintre camerele de oaspeți ale cabanei. Pentru a complica lucrurile și mai mult, sentimentele romantice se reînflăcărează pe măsură ce timpul lor împreună se apropie de final. Cartea poate fi comandată aici.

Bad Summer People, de Emma Rosenblum

Când un cadavru este descoperit pe pasarela din Salcombe, diferiți membri ai unei comunități strânse de pe insula Fire Island devin suspecti. Plina de mincinoși, înșelători și aristocrați obsedați de tenis, aceasta dramă domestică, povestită din perspective variate, pare a fi o poveste spumoasă despre scandalurile elitelor sociale.

Citeste si:  20 de plangeri comune care ne scad vibratia

Furia bătrânelor bețive, a antrenorilor de club de țară șarlatani și a soților respinși este pe deplin expusă, cu aventurile spumoase culminând cu o plecare timpurie a cuiva. Acest roman cu siguranță va face valuri, indiferent de locul în care vă petreceți vara. Cartea poate fi comandată AICI.

Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo de Taylor Jenkins Reid

Aceasta face parte tot din recomandările noastre de carti captivante de citit pe plaja vara aceasta.

Cei sapte soti ai lui Evelyn Hugo este un roman de ficțiune istorică scris de autoarea americană Taylor Jenkins Reid. Romanul spune povestea vedetei fictive din Vechiul Hollywood, Evelyn Hugo, care, la vârsta de 79 de ani, acordă un interviu final unui jurnalist necunoscut, Monique Grant.

Romanul a fost nominalizat la premiul Goodreads Choice pentru cea mai bună ficțiune istorică din 2017. Cartea este împărțită în șapte capitole, toate numite după soții lui Hugo pentru a cronica viața ei în timpul căsătoriilor și aventurilor pe care le trăiește; în plus, titlurile includ adjective pentru a evidenția sentimentele și opinii ale lui Hugo față de ei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: