30 noiembrie , 2023

Ultimele articole

AcasăTIMP LIBERCând este momentul să îmi fac implant de păr și cât costă

Când este momentul să îmi fac implant de păr și cât costă

Implantul de păr este o procedură estetică frecvent întâlnită în rândul bărbaților. Poate fi foarte benefică pentru aceștia, însă pentru a avea rezultatele dorite trebuie făcut la o clinică serioasă, cu medici foarte bine pregătiți.

Cea mai populară tehnică de implant de păr este FUE (Follicular Unit Extraction). Aceasta presupune transferul firelor dintr-o zonă donatoare, către zona în care nu ai suficient păr. Având în vedere că sunt fire de la aceeași persoană, rata de succes este foarte mare, iar corpul acceptă cu ușurință un astfel de transfer.

Implantul de păr FUE este foarte apreciat și pentru faptul că nu este o procedură dureroasă, iar recuperarea este rapidă, fără mult disconfort și restricții foarte mari. Medicul de la clinica la care faci intervenția îți va explica pas cu pas ce se va întâmpla și ce ai de făcut apoi, pentru a te recupera cât mai bine.

Implantul de păr este o procedură pentru care optează în primul rând bărbații care suferă de calviție și care au încercat tot felul de tratamente, care nu au dat niciun rezultat. Este însă necesar ca intervenția să fie permanentă, ceea ce înseamnă că pacientul trebuie să aibă peste 20 de ani. Sunt însă și excepții, însă abia după consultație vei afla dacă ești sau nu eligibil pentru implant.

Citeste si:  Mituri despre ingrijirea parului care nu sunt adevarate

Dar, nu trebui să ajungi la calviție pentru a alege să faci implant. Totuși, dacă nu ai părul suficient de bogat sau din diverse motive nu crește la fel în toate zonele, poți merge la medic pentru afla ce este de făcut în această situație. Vei avea posibilitatea de a opta pentru completarea spațiilor lipsă, astfel încât să ai un păr cât mai frumos și bogat și să te simți bine atunci când te uiți în oglindă.

O astfel de procedură îți va da multă încredere în tine, mai ales dacă simți că ai avut de suferit de-a lungul timpului din cauza lipsei de păr. În mod normal, fiecare persoană ar trebui să se simtă bine în corpul său indiferent de cum arată, dar dacă totuși nu se întâmplă așa, apelează la astfel de servicii pentru a-ți recăpăta starea de bine.

Momentul prielnic pentru a-ți face o astfel de intervenție este chiar cel pe care îl decizi împreună cu medicul tău. Procedura nu este una extrem de scumpă, dar nici foarte ieftină. Prețul variază de la o clinică la alta și este diferit de la un pacient la altul, deoarece nevoile sunt diferite de foarte multe ori. Cel mai bine este să alegi o clinică, apoi să mergi la o consultație pentru a afla exact unde te situezi din acest punct de vedere. Pentru a afla anumite prețuri pentru implant de păr contactează-i pe cei de la Bucharest Hair Institute.

Citeste si:  Rugaciunea pe care ar trebui sa o rostesti daca esti trista sau in depresie

Totodată, nu uita că nu toată lumea este aptă de o astfel de intervenție. Mai exact, pot exista restricții pentru: persoanele care au boli cronice grave, cele care suferă de probleme de sănătate care ar putea duce la o vindecare deficitară, cele care au alopecie, diabet zaharat sau boli care pot fi transmise prin sânge.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: