27 mai , 2024

Ultimele articole

AcasăMODABufnite pe unghii - Cum sa realizezi acest model, la tine acasa,...

Bufnite pe unghii – Cum sa realizezi acest model, la tine acasa, in 5 minute

Sezonul cald a venit iar acest lucru se reflecta si pe unghiile doamnelor si domnisoarelor indraznete. La mare moda in sezonul cald sunt unghiile pictate, modelele cat mai complexe si excentrice.

De cele mai multe ori, astfel de modele se realizareaza pe unghiile cu gel, insa daca iti doresti in continuare unghiile naturale, iata cum poti realiza un model fantastic, de mare efect, chiar la tine acasa.

Propunerea noastra de astazi sunt unghiile cu model „Bufnita”. Chiar daca pare un model greu de realizat, iti garantam ca poate fi realizat de oricine, acasa. Ai nevoie doar de putina dexteritate, rabdare si cateva oje colorate.

De ce ai nevoie?

Ei bine, pentru realizarea acestui model ai nevoie doar de cateva oje si dischete pentru unghii sau un scotch pe care sa-l traiem in forma dorita.

Bufnita poate fi realizata in ce culori doriti, noi am ales o bufnita maro cu crem. Pentru detalii vom folosi auriu, negru si portocaliu.

bufnita unghii

Cum se realizeaza?

Aplicam discheta in partea de sus a unghiei pentru a realiza conturul bufnitei. Aplicam oja de culoare maro sidefata si lasam sa se usuce bine.

Acum incepem sa realizam ochii bufnitei. Noi am ales auriu pentu ochi, insa poate fi folosita orice alta culoare aveti in trusa de manichiura.

Citeste si:  Bijuteriile, cele mai rafinate accesorii

Ochii bufnitei pot fi realizati cu un punctator sau gamalia de la un bat de chibrit.

Lasam sa se usuce si in mijlocul ochilor mai punem un punct negru mai mic.

Dupa ce am facut ochii bufnitei, trecem la corp. Cu o culoare mai deschisa ii desenam partea din fata si lasam sa se usuce.

Cu putin portocaliu ii facem ciocul, ca un romb micut. La final putem face pe partea din fata, tot cu punctatorul, cateva puncte de culoare maro.

Peste model, pentru protectie, putem aplica un strat subtire de lac de unghii.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: