21 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăSANATATEBeneficiile sucurilor preparate in casa! Tipuri si ce fel te ajuta

Beneficiile sucurilor preparate in casa! Tipuri si ce fel te ajuta

Inrolare trafic.ro

Beneficiile sucurilor preparate in casa nu sunt o noutate pentru noi. In afara de calitatile lor nutritive, sucurile sunt de asemenea delicioase si usor de preparat si consumat.

Sucurile naturale ne pot aduce aportul de vitamine de care avem atat de multa nevoie. 

Atunci cand gatim, foarte multe dintre vitamine si minerale ce se gasesc in legume, se pierd datorita procesuli de fierbere, atunci cand bem sucuri naturale preparate in casa ne incarcam organismul cu toate vitaminele, mineralele si fibrele pe care acestea le ofera. Un alt beneficiu al sucurilor naturale este ca sunt foarte usor digerabile. Contin foarte multi nutrienti, ce pot fi asimilati usor si folositi la fel de usor de catre organism.

Trebuie sa preparam suc natural in casa doar atat cat sa consumam pe moment.

Depozitarea acestuia in frigider poate duce la pierderea proprietatilor sale sanatoase. Iata cateva tipuri de sucuri ce le putem prepara in casa si ce vitamine contin:

Sucul de mere. Sucul de mere contine foarte multe vitamine: C si P si substante: calciu, magneziu, zinc, saruri, fier, nichel, cobalt. Nu este recomandata consumarea acestuia in caz de probleme la nivelul stomacului: gastrite, ulcer sau pancreatita.

Sucul de struguri. Sucul de struguri este foarte sanatos pentru organism deoarece contine o cantitate mare de potasiu. Este foarte benefic pentru organism si ajuta sistemul nervos si este recomandat in caz de oboseala.

Sucul de struguri poate reduce nivelul de colesterol si poate ajuta inima pentru o buna functionare. Acesta poate avea efect laxativ, deci poate fi un bun diuretic si are efecte anti-bacteriene.

Sucul de tomate. Sucul de tomate stimuleaza organismul reducand riscul aparitiei cancerului. Este indicat in cazul femeilor care alapteaza si poate ajuta la digestie. Nu este recomandat in cazul problemelor la nivelul stomacului: ulcer, gastrita etc.

Sucul de sfecla. Sucul de sfecla contine foarte mult zahar si o multime de vitamine: C, P, B1, B2, PP si o multime de potasiu, fier si saruri. Poate ajuta impotriva stresului, reduce excesul de greutate si lupta impotriva insomniei.

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: