12 iunie , 2024

Ultimele articole

AcasăMAMICIAvantajele administrarii anesteziei epidurale in timpul nasterii

Avantajele administrarii anesteziei epidurale in timpul nasterii

Inrolare trafic.ro

Avantajele anesteziei epidurale sunt destul de numeroase, fapt care determina tot mai multe viitoare mamici sa o incerce. Durerile din timpul nasterilor naturale par a fi de nedepasit pentru majoritatea femeilor care sunt pe punctul de a aduce pe lume un copil. Tocmai de aceea, nu putine sunt cele care ii solicita medicului sa nasca sub anestezie epidurala, diminuand astfel durerile din timpul travaliului.
Anestezia epidurala ii confera mamei o mai mare siguranta in timpul nasterilor naturale, privind fara frica catre acest moment.

Un avantaj major al administrarii anesteziei epidurale in timpul nasterii este acela ca micsoreaza intensitatea dureroasa a travaliului, femeia putand parcurge mai usor perioada de contractii ori dilatarea colului. Cu ajutorul sau, viitoarea mamica poate sa isi canalizeze intreaga concentrare catre bebelus, reusind astfel sa isi stocheze energia pentru ceea ce va urma. Cu alte cuvinte, atunci cand travaliul este lung, dureros si epuizant, anestezia epidurala poate usura tot acest chin, micsorand durerile suparatoare din timpul travaliului.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

Urmărește-ne si pe Google News

Citeste si:

Citește și: